perjantai 2. tammikuuta 2015

Bugaboot tuli kotiin!

Kerroin aiemmassa postauksestani meidän vaunupohdinnoista tytsylle. Löydätte jutun täältä. Silloin selvittelimme asiaa netin välityksellä ja piipahdimme myös parissa liikkeessä tutustumassa tuotteisiin. Liikkeissä sai muuten tosi paljon uutta tietoa vaunuista ja myyjät osasivat hyvin esitellä tuotteiden ominaisuuksia. Selvitti ainakin meidän kohdalla tilannetta paljon.

Olemme vaunuasioissa varsin varhain liikkeellä, sillä olimme kuulleet, että uusien vaunujen toimitusajat voivat olla parikin kuukautta. Pidimme myös yhtenä vaihtoehtona sitä, että tilaamme vaunut Saksasta. Näissä toimitukset kestävät saman verran.

Tutustumiskierroksen, luettujen nettikommenttien ja kaverin kokemuksen perusteella aloin kallistua Bugaboon Cameleoneihin. Bongasin myös lomallamme Arabiemiraateissa monilla lapsiperheillä meidän hotellilla olevan kyseiset vaunut käytössä. Näyttivät toimivan myös matkakäytössä:).

Jotkut ovat tilanneet Bugaboon vaunuja sen valmistajamaasta Hollannista, mistä ne irtoavat hieman halvemmalla kuin Suomesta. Muuten tuotteita ei juuri alennuksessa näy. Aloinkin kurkkailemaan vaunutarjontaa Huuto.netistä ja Tori.fistä. Siellä vaunuja myytiin noin kolmanneksen hinnalla uusiin verraten eli noin 300-400€.

Bugaboissa on se hyvä puoli, että monia osia voi ostaa erikseen varaosina, joten käytettyihinkin voi vaihtaa esimerkiksi turvakaaren tai renkaat, jos vaunut muuten näyttävät olevan kunnossa.

Siinä ne nyt on. Eikä näytäkin hyvältä? (Vaikka kuva onkin jostain syystä noin suhnuinen!)
Vaunuja löytyi monenikäistä ja väristä versiota. Joulupäivänä huomasin Tori.fissä ilmoituksen parilla lapsellä käytössä olleista yhdistelmistä, joissa oli uusittu runko ja takarenkaat keväällä 2014. Kuomun ja suojuksen väri oli myös toivomani beige.

Kävimme katsomassa vaunuja viime maanantaina ja ne vaikuttivat oikein siisteiltä. Runko oli kuin uusi ja takarenkaat oli vaihdettu ilmatäytteisistä puhkeamattomiin ilmakennopyöriin. Eturenkaissa oli kolhuja, mutta ne olivat vielä ihan hyvässä kunnossa. Kankaat olivat säilyneet varsin puhtaina, rattaiden alaosassa näkyi eniten elämän jälkiä. Rattaiden turvakaaressa on jotain purujälkiä, mutta ei haitaksi asti.

Pakettiin kuului lisäksi talveksi isommat eturenkaat, juomateline ja sadesuoja.

Mukaanhan nämä kaverit meille lähtivät! Onhan ne varsin ajoissa ostettut, mutta ne mahtuivat varastoon hyvin odottamaan kevättä. Check-yksi isoimmista hankinnoista hoidettu!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!