lauantai 24. tammikuuta 2015

Hipsteribrunssi ja zombigolfia

Kävin testailemassa tänään pari uutta paikkaa. Suuntasin ensin Vantaalle, jonne avattiin viime viikolla uusi suurempi Lanttila kirppis. Kirppiksellä on viikonloppuisin myös itsepalvelukirppiksen puoli. Paikka on varsin suuri, myyntipöydissä riittää katsomista. Itsepalvelupuoli oli sekin jonkin kokoinen, tilat olivat tosin aika ahtaat. Kirpparilla riitti hulinaa, vaikuttaisi kaupan käyvän hyvin. Tarjolla on varsin paljon lastenvaatteita ja tarvikkeita, joten näitä tarvitseville suosittelen kyllä!

Kirpparin jälkeen siirryin Hakaniemeen tapamaan kavereita brunssin merkeissä. Tällä kertaa kohteena oli ravintola Onda toisella linjalla. Mielestäni aivan nappibrunssi. Paljon raikkaita kasviksia ja hedelmiä perulaisella twistillä. Mukavaa, kun voi herkutella ja vielä hyvillä mielin, sillä ruoat ovat varsin terveellisiä. Tarjolla oli mukavan monipuolinen salaattipöytä ja lämminruokapuoli. Lisäksi hyvää foccaciaa, croisantteja, juustoja sekä jälkiruoaksi pieniä suklaakakkupaloja sekä "stciky ricea". Paikka luotti laatuun ja hyviin raaka-aineisiin määrän kustannuksella, mikä on minusta hyvä päämäärä. Hieman flunssaisena annoin itseni napata myös pari suklaakakkukuutiota, tämä olkoon herkkulakkoni kolmas poikkeus;)

Tila oli ulkonäöltään mukavan rento ja kotoinen. Korkea tila toi mukavasti tilantuntua, vaikka pöydät olivat aseteltu varsin lähekkäin. Välillä pöytien välissä seikkailu tuntui hieman ahtaalta, mutta ei harmiksi asti.Brunssin jälkeen lähdimme pelaamaan Yrjönkadulle hohtogolfia. Aika hauska paikka! Tilaan oli rakennettu 15 erilaista rataa, jossa oli käytetty lisäksi ääni- ja valotehosteita elämyksien luomiseen. Osa radoista oli zombeineen kaikkineen varsin pelottavia, niissä näytti olevan ikäsuosituksena k 15. Teemoitetut radat oli hauskasti tehty ja toivat mukavasti lisäohjelmaa pelaamiseen. Useimmissa radoissa oli erilaisia tehosteita, joten oli hauska odottaa, millaisen lopputehosteen kaveri saa putattuaan.

Mukava kierros, neljälle pelaajalle tässä riitti huvia pariksi tunniksi. Tosin nyt, kun kaikki radat ja tehosteet on nähnyt, niin osa mielenkiinnosta on jo täytetty. Seuravaa kertaa kannattaa ehkä odotella hetki, että unohtaa osan:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!