keskiviikko 7. tammikuuta 2015

25. raskausviikko

Viikko alkoi näpsäkästi rauhallisella uuden vuoden juhlinnalla. Toisaalta opettelin pikkuhiljaa taas työmoodiin palaamista loman jälkeen. Oikeastaan mukava palata töihin noin, että on vielä jotain vapaita tiedossa. Ei tunnu niin raskaalta.


Viikolla ehti viettää siis myös monta leppoisaa vapaapäivää kotosalla. On kyllä ihan nautinnollista herätä aamulla tietäen, että saa syödä aamupalan ihan omassa tahdissa. Viikolla kun sen vetäisee parissa minuutissa. Yllä kuvaa viikonlopun tyypillisestä aamupalakattauksesta. Lasista löytyy herkullinen rahkapohjainen smoothie, josssa on seassa hedelmiä ja marjoja vaihtelevasti. Lisäksi kurpitsan- ja auringonkukansiemeniä, venhänleseitä, kaurahiutaleita ja vettä. Tarpeen mukaan lirautan myös hieman hunajaa. Lisänä leipää ja kupponen kahvia.

Noin vuosi sitten valmistuneen kodin remontin jälkeen meille iski pitkäksi aikaa kamala remontti- ja sisustusähky. Kun koti alkoi olla päällisin puolin valmis, niin emme halunneet käyttää enää yhtään energiaa tai rahaa sisustuksen viimeistelyyn. Nyt vihdoin lomien aikaan vanha tuttu kipinä ilmestyi kehiin. Loma oli selkeästi tehnyt tehtävänsä ja antanut meille uutta virtaa. Toisaalta iski varmaan pieni pesänrakennusvietti vauvaa varten<3

Teimmekin vapaapäivien aikaan uusia suunnitelmia makuuhuoneen ja erityisesti vauvannurkkauksen sisustamiseen sekä myös keittiön välitilan hieman kesken jääneen tyhjän seinän hyödyntämiseksi. Kertoilen näistä teille lisää piakkoin! Teimme lisäksi keittiössä hieman myöhäisen joulusiivouksen eli pesimme uunin ja mikron sekä kaikki keittiönkaapit. Öljysimme myös keittiön puiset tasot.  Nyt passaa laittaa uutta esille:)

Raskaana jaksaa kyllä ainakin vielä touhuta melkein entiseen malliin. Sen huomasin, että säännöllisistä ruoka-ajoista on pidettävä tarkemmin huolta. Kun on paljon mielenkiintoista tekeillä, niin ruokavälit venyvät helposti liian pitkiksi. Tämä tuntuu nyt paljon nopeammin myös energiatason laskuna. Muuten massu porskuttaa mukana ihan siinä sivussa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!