sunnuntai 25. tammikuuta 2015

27. raskausviikko

Seuraavan kuukauden ajan vauvalla on kuulemma painonkasvatusaika. En tiedä kuvittelenko vain, mutta tuntuu, että tällä viikolla useina päivinä ruoka on maistunut erityisen hyvin. Paino tuntuu lisääntyvän ihan sopivaa tahtia, joten olen pistellyt hyvällä ruokahalulla ylimääräisen jogurtin tai leivän tarpeen tullessa. Syöminen on muutenkin niin kivaa;) Pitäähän tytsyn saada ruokaa, jotta jaksaa pitää potkutreenejä säännöllisesti!


Kävimme lauantaina parilla kirpparilla ja mukaan tarttui myös jotain vauvatavaraa. En tiedä onko vähän aikaista ostaa prinsessa dubloja, mutta kun oli niin osuva setti;) Prinsessa oli paketissa niin cool, että uskoisin olevan aika nappi lelu jossain vaiheessa. Ostin myös ensimmäisen uima-asun. On kätevästi valmiina, kun päästään vauvauimaan.

Olisi mukava kierrellä Punavuoressa pienempiä sisustus- ja vaateliikkeitä, mutta jotenkin lauantait aina hurahtavat muuhun. Sunnuntaisin ei sitten ole mikään paikka auki. Pitäisi varata kalenterista erikseen jokin lauantai siellä pyörimiseen, jotta tulisi mentyä. Siellä kyllä riittäisi katselemista ja myös mukavia kahviloita tauon pitämiseen.

Kävimme sunnuntaina vihdoin testaamassa Döner Harjun kuuluisat kebabit. Oli kieltämättä todella herkku. Lammas oli laadukasta ja herkullisesti maustettua. Leivän välissä oli mukavasti kastikkeita ja tuoreita yrttejä. Voin kyllä ymmärtää, mistä kaikki pöhinä paikan ympärille on rakentunut. Paikka oli taas ihan täynnä, mutta satuimme sopivasti paikalla juuri, kun yksi pöytä vapautui. Ehdottomasti tulee käytyä uudestaan, seuraavan kerran olisi mukava testata paikan seitania.


Tässä kuva mahasta tällä hetkellä. Pientä kumpua on tullut, kuvassa se ei näytä ihan niin suurelta kuin todellisuudessa. Monet ihmettelevät vieläkin, miten pieni maha on. Kyllä se siinä kuitenkin koko ajan kasvaa;) Kasvun huomaa myös vatsan alueen ihon kuivumisena. Rasvaa saa lisäillä aamuin illoin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!