maanantai 5. tammikuuta 2015

24. raskausviikko

Viikon mittainen loma Arabiemiraateissa sai kevyen laskun arkeen, kun välissä oli vielä viisi päivää joululomaa ennen töihin paluuta. Suuntasimme jouluaatoksi mieheni äidin luokse Savoon ja palasimme sieltä vasta töitä edeltävänä iltana.

Oli mukava päästä vielä rentoutumaan ja maistelemaan jouluherkkuja. Matkan jälkeen lunta ja pakkastakin oli löytynyt sen verran, että keli tuntui mukavan jouluiselta ja talviselta. Ehdimme käymään visiitin aikana myös Kuopiossa katsomassa alennusmyyntejä. Bongasin sieltä itselleni Mamaliciousin musta raskausfarkut, joissa on mahankohdalla resorit sivuilla kasvua varten. Nyt pääsen vertailemaan kummat toimivat paremmin, tällaiset vai tuubilliset housut.

Ainoa tylsä asia oli flunssa, joka viimein siirtyi minulle sopivasti loman lopulla. Mieheni oli ollut flunssassa koko matkan ajan. Sinänsä mukava, että tauti tarttui vasta Suomessa, niin jaksoi mennä täysillä uima-altailla:)


Olen vältellyt minkäänlaisten lääkkeiden syöntiä raskaaksi tultua, mutta tämä flunssa oli sen verran tehokas, että jouduin nöyrtymään ja ottamaan yhden Panadolin (vai mikä se edullisempi versio tästä oli). Maanantain työpäivän jälkeen iski nimittäin sellainen hedari ja huono-olo, että se sai minut kaatumaan petiin jo seitsemän aikoihin. Noh, tuli ainakin pitkät unet! Ihan kuin kissani Noita olisi aistinut huonon oloni, sillä se tuli ihanasti lohduttamaan minua sänkyyn ja vartio minua koko illan siihen saakka, kun mieheni tuli viereeni. Huippukissa<3


2 kommenttia:

  1. Ihana Noita! Kissat osaa olla symppiksiä ja ymmärtäväisiä - silloin kun niille sopii. Me istutaan täällä karvakasan kanssa soffalla ja huokastaan - tytöllä on yövieras ja meno oli koko illan sen mukaista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta, kissoilla on vahva oma tahto. Sen huomaa, jos kaikki ei mene oma mielen mukaan. Se onkin hauska seurata, miten Noita reagoi uuteen tulokkaaseen. Yleensä se on kestänyt lasten seuraa varsin hyvin, joten ihan lupaavalta tilanne vaikuttaa! Voi olla, että Noita menee piiloon saunan lauteille siinä vaihessa, kun meno menee liian villiksi. Tuohon yövieras aikaan on onneksi kissalla vielä sopeutumisaikaa;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!