perjantai 20. toukokuuta 2016

18 x jatkan lausetta

Kokosin omat vastaukseni blogeissa kiertävään 18 x jatkan lausetta -kysymyksiin perjantai-illan iloksi teille (ja itselleni). Olkaapa hyvä, ihanaa iltaa!

En ymmärrä... moniakaan asioita, mutta koetan olla välittämättä niistä. Kunhan pysyn kartalla itselle oleellisista asioista.

Seuraavaksi ajattelin... ottaa rennosti. P meni juuri unten maille, joten äidin vapaailta alkakoon! Luultavasti selailen nettiä ja haen ehkä kulhollisen jogurttia.

Viime aikoina... olen taas saanut uutta liekkiä juoksemiseen. Ilokseni jaksan vielä juosta kympin vähän päälle tuntiin, joten ehkei kunto olekaan täysin rapistunut!

En osaa päättää... Olen nykyisin monissa arkiaskareissa todella päättämätön. Ennen en olisi tarvinnut monissakaan tilanteissa kahdesti miettiä vastausta. Otanko nämä vai nämä kengät? Mitäs P:lle olisi hyvä laittaa päälle? Kaiketi väsymys hidastuttaa aivosolukkoa tälläkin tavalla.

Muistan ikuisesti... sen, kun ensi kertaa tapasimme mieheni kanssa. Minä, mieheni ja vaaleansininen kylpytakki, siitä on romanssi tehty<3

Päivän paras juttu... on, että jaksoin viimein laskea Tripp Trappin alempaa lautaa pari pykälää alemmas. Pikku P on noussut sen avulla seisomaan ja koettanut kiivetä pois syöttiksestä jo vaikka kuinka pitkään. Nyt istui siivosti koko iltajogurtin ajan, jes! Laskemiseen meni ehkä kolme minuuttia ja siitäkin suurin aika sopivan meisselin etsimiseen. 

Noloa myöntää, mutta... käytän osan vähäisestä vapaa-ajastani Awkward-sarjan katsomiseen. Mitä samaistuttavaa kolmekymppisellä on kiikunkaakun täysi-ikäisiin teineihin? Ja ei, en kaipaa teineyttäni takaisin :)

Viikko sitten... pähkäilin kovin sopivaa häävaatetusta itselleni. Asu, joka vaihtui lennosta vielä seuraavana päivänä.

Kaikista pahinta... olisi, jos rakkaimmilleni sattuisi jotain!

Salainen taitoni on... peittää omat fiilikseni tarvittaessa. Jos haluan, ihmisten on vaikea lukea ajatuksiani ja nähdä, mitä ajattelen oikeasti.

Jos saisin yhden toiveen se olisi... Saisin kahdenkeskistä aikaa mieheni kanssa silloin tällöin. Siis muuloinkin, kun P:n nukkuessa. 

Minulla on pakkomielle... Outoa, en osaa nimetä mitään. Olen niin löysistynyt, että isompia fiksaatioita ei ehkä ole. Rahapäiväkirjaakaan on turha päivitellä, kun hoitovapaista ei juuri säästösuunnitelmia tarvise laatia. 

Söin tänään... lounasta lähiravintolassa mammaporukalla. Lautaselle kertyi buffasta salaatin lisäksi jauhelihapihvejä ja perunoita. Söin jälkkärinkin, ananaspiirasta ja kookoskermavaahtoa :)

Ärsyttävintä on... ,jos kaikki on kateissa. Olemme siistineet ja tyhjentäneet varastoa tämän viikkoa. Sen seurauksena varasto alkaa olla aikalailla siisti, mutta olohuone ihan räjähdyskunnossa. On jo fb-kirppiksellä myytävänä olevaa ja myytyä tavaraa odottamassa noutoa/vientiä, livekirpulle matkaavia tavaroita ja tavaroita, joilla ei ole vielä päämäärää asetettu. Tällä viikolla onkin ollut "mihinköhän minä sen jätin" viikko.

Tekisi mieli... polttaa kaikki ylimääräinen tavara. No ei, ihana saada hyvä tavara vielä kiertoon. Vaikka se ottaa aikaa ja energiaa.

Minusta on söpöä... kun Pikku P hymyilee sellaista arkista onnellista hymyä. Näkee, että kaveri on tyytyväinen, onnellinen ja voi hyvin<3

Hävetti... kun viuhahdin raksamiehelle pari päivää sitten. Asumme ekassa kerroksessa, mutta ikkunoiden edessä on pensaikkoa ja kiviaita.  Sisään ei yleensä näy kovin hyvin ainakaan kesällä, kun pensaat ovat vehreät. Tämän viikkoa raksamies on ollut korjaamassa kiviaitaa ja sattui juuri olemaan meidän ikkunan alla, kun tulimme P:n kanssa suihkusta. P oli sotkenut itsensä täysin syödessään ja ajattelin, että tytön saa helpoiten puhtaaksi suihkussa. Kävin sitten itse samalla. Ei vaan tullut otettua pyyhettä mukaan, kun kuljin olkkarin läpi makkariin pukemaan. Onneksi oli P sylissä, niin peittyi ehkä tärkeimmät. Hyvä oli sitten moikkailla loppuviikko äijää pihalla :)

Olenko ainoa, jonka mielestä... neuvolat ovat vain paikka vauvan mittaamista ja rokottamista varten. Jos oikeasti tarvitset apua tai neuvoja, niin niitä saa todella kalastella ja sinun pitää osata kysyä oikein! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!