maanantai 9. toukokuuta 2016

31+1 synttärit

Viime keskiviikkona oli vuorossa juhlaviikkomme toiset kemut. Juhlimme mieheni ja Pikku P:n yhteissynttäreitä. He ovat syntyneet peräkkäisinä päivinä. Laitoksella näytti siltä, että tyttö syntyy samana päivänä mieheni kanssa, mutta tyttö päätti sitten ottaa spurtin. Hän syntyi lopulta vajaa kaksi tuntia ennen päivän vaihtumista. Pitäähän se oma synttäripäivä saada! Isimiestä tämä tuskin olisi haitannut. Kovin hän on jo suunnitellut 50+20 kemuja. Katsotaan mitä mieltä Pikku P on juhlista lähempänä ajankohtaa ;)Emme juhlineet vappua tänä vuonna suuremmalti. Meillä jäi siivoilut juhlia edelliselle viikonlopulle eli vapulle. Pidimmekin sitten pikkuvapun kavereiden kesken keskiviikkona. Tarjosimme synttäreillä itse paistettuja munkkeja ja simaa. Hyvin näytti vieraille maistuvan, ei ilmeisesti ollut tullut vielä vappuna vedettyä munkkiövereitä. Olipa mukava nähdä monia kavereita pitkästä aikaa. Juhlissa on parasta juuri se, että se kerää ihmisiä yhteen, ettei yhteydenpito jää.

Munkkien ohjeen katsoin Kinuskikissan-blogista. Sen olen todennut jo aiempinakin vuosina hyväksi. Siman mies oli tehnyt viikkoa ennen, kun olimme tytön kanssa maalla. Kivan raikas ohje tällä kertaa. Olemme monena vuonna laittaneet inkivääriä sitruunan lisäksi. Se antaa kivan vivahteen.


Vieraiden lähdettyä seitsemän jälkeen isimies karkasi omille teilleen Kallion baarikierrokselle. Isi sai perheeltä lahjaksi illan ja aamun omaa aikaa. Kuulemma aika passeli lahja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!