keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Pieni suuri paljastus

Tämä vuosi käy viimeisiä tuntejaan, mutta vielä ehdin tehdä blogini tähän asti suurimman paljastuksen. Olen raskaana<3 Pieni tytsy on kulkenut mahassani nyt kokonaiset 24 viikkoa.

Kuva: Pixabay.com
Raskausaikani ensimmäiseen pulskaan viiteen kuutauteen on mahtunut kaikenlaista. Teen näistä viikoista erilliset postaukset, jotta myös itselleni jää kokemuksia mieleen tältäkin ajalta. Toivottavasti tarinoistani on iloa myös teille lukijoilleni! Edit 2.1.: Olen kerännyt raskaus-aiheiset jutut saman tägin alle raskaus, käykääpä kurkkaamassa:)

Asian julkistaminen on venynyt näin pitkälle hieman salakavalasti. Ensimmäiseen ultraan asti pidimme asian lähes omana tietonamme, kuten varmaan useimmat tekevät. Paljastin asian muutamille läheisemmille sattuneiden tilanteiden vuoksi.

Ultran jälkeen tieto on levinnyt hiljakseen sitä mukaa, kun olemme mieheni kanssa kavereihin ja tuttuihin törmänneet. Olen halunnut odottaa siihen saakka, että pääosa ovat tietoisia asiasta ennen kuin laitan jutun tänne. Sitten tulikin matka ja joulu! Mutta tässä tämä minun pieni suuri ihana salaisuuteni<3

Äitiyden onnea hehkuen ja hyvää uutta vuotta toivottaen
Ilopiikki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!