keskiviikko 17. joulukuuta 2014

22. raskausviikko

Tutkailimme mieheni kanssa viikon mittaan eri vaunuvaihtoehtoja ja tutustuimme joihinkin lähemmin liikkeessä. Alkuun mieleen kieltämättä heräsi kysymys, että onko näitä pakko olla näin monenlaisia ja monenmerkkisiä?  Raportoin tarkemmin sopivien vaunujen valintapohdinnoista piakkoin!

Piipahdin tämän raskausviikon lopulla taasen neuvolassa. Näitä on muuten usein! Kyllä suomalainen yhteiskunta tuntuu pitävän hyvää huolta raskaana olevistaan. En kyllä valita, hyvähän se tietenkin on. Käynnillä tehtiin perushommat ja mitään kummallista ei näkynyt. Ainostaan vartioimani hemoglobiini oli laskenut alle sallitun rajan, joten hoitaja määräsi minut rautakuurille. Hän varoitteli myös, että rauta saattaa entisestään pahentaa mahan toimintaa. Pitääpä seurailla. 

Yllä myös ensimmäinen masukuva. Palloa ei vielä juuri ole, mutta kyllä siihen pieni kumpu on noussut. Hyvä alku:)

Täpi täpi, kuluneen raskausviikon vikana päivänä lähdimme odotetulle reissulle Arabiemiraatteihin, jei! Kävin edellisenä viikonloppuna vaatekaappini läpi ja testasin, että mitkä vaatteet vielä sopivat päälleni. Löysin matkalle mukaan yllättävän paljon sopivia kesävaatteita. Nyt piti erikseen vielä miettiä sitä, että ainakin osa asuista peitti olkapäät ja polvet. Kohdemaassa esimerkiksi ostoskeskuksissa toivottiin tällaista hieman peittävämpää pukeutumista. 

Sain ihan kivan vaatekasan mukaani matkalle. Ainoa yllätys oli bikinit, jotka olivat käyneet pieneksi. Kokeilin niitä viimeksi viikkoa aiemmin, jolloin ne vielä tuntuivat sopivilta. Nyt yläosa oli varsin antoisa:) Tähän aikaan vuodesta on muuten aika vaivalloista löytää bikineitä mistään. Ostin lopulta Stadiumilta urheilubikinit ja Hennesiltä lisäksi vähän auringonottoon sopivamman yläosan. 

Olin hieman jännittänyt, miten pulskan kuuden tunnin lento menee masun kanssa. Menomatka meni kuitenkin ihan tyylikkäästi ilman ongelmia. Ei näkynyt turvotusta nilkoissa tai käsissä. Sitten vain aurinkoon makamaan:) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!