torstai 11. joulukuuta 2014

21. raskausviikko

Perjantaina pääsimme katsomaan bebeä uudemman kerran ultraan. Lääkärinä oli sama mukava nainen kuin viimeksi. Hän kehui, miten helppoa vauvaa oli vatsani läpi tarkastella. Asiaa kuulemma auttoi, kun ei ole ylimääräistä rasvakerrosta edessä ja vauva sijaitsee istukan etuosassa. 

Vauva oli vatsassa hereillä ja veti kunnon ravia ympäri ämpäri. Lääkärillä teki hieman töitä saada kaikki kuvat otettua, kun kaveri ei malttanut pysyä paikallaan. Hauskaa, minkälaista mekkalaa vauva vatsassa pitää, vaikka itse ei ainakaan vielä tunne liikkeitä suuremmalti.  

Katso mun nenää:)

Hieman myöhemmin vauva rauhoittui makaamaan yhden sykkivän suoneni päälle ja tärähti sen sykkiessä hauskasti. Oma pieni huvilaite vatsassa:) Vauva voi vatsassa oikein hyvin ja oli kasvanut juuri toivottua tahtia. Loppuun lääkäri myös paljasti pienokaisen sukupuolen. Useampi piste sieltä löytyi eli pikku prinsessa sieltä on tulossa <3 Oli ihana nähdä kaveri toiseen kertaan. Nyt se oli jotenkin kasvanut ja vankistunut. Vauvalla oli myös hauskan terävä nenä. Onhan hänellä kasvamista, jos massaa pitäisi vielä nykypainosta kymmenkertaistua! Ei ihme, jos maha alkaa kohta todella kasvamaan.

Sovimme mieheni kanssa, että odotamme rakenneultraan asti ennen kuin alamme katselemaan mitään tavaroita vauvalle. Tämä lupaus on, köhöm, pitänyt aika hyvin. Mitään ei ole ainakaan ostettu. Hih, nytköhän se pankki sitten räjähtää?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!