maanantai 7. heinäkuuta 2014

Eräänä kesäviikonloppuna

Viime viikonloppuna saimme vieraaksemme mieheni äidin ja siskon. Kelit olivat aivan loistavat, joten saimme olla koko lauantain ulkosalla liikenteessä.

Suuntasimme aluksi Suomenlinnaan, joka oli vielä aamupäivästä verhoitunut mystisen sumuverhon taa. Tunnelma ja maisemat olivat hauskan satumaisia ja Kustaanmiekan perukoilla maisema oli jopa hieman muumilaaksomainen:)


Ennen Suomenlinnan lautalle kipuamista piti toki tutustua hetki Kauppatorin tarjontaan. Minun mahastani löytyy tilaa yhdelle munkkipossulle ja osa joukosta napsi paistettuja muikkuja. Hauskoja torieväitä.


Ihailimme myös hetken täksi kesäksi Katajanokalle pystytettyä maailmanpyörää.

Saaressa ollaan!
Bongasin saarelta hauskan designliikkeen, jossa olisi löytynyt ostettavaa. Hauskoja lasiesineitä ja vekkulihame, joka olisi todennäköisesti helteillä mukavan vilpoinen päällä


Tyydyimme tällä kertaa katsomaan ainoastaan Suomenlinnan kesäteatterin ovea, sillä olimme suuntaamassa illalla Mustikkamaalle näytökseen. Liisa kyllä kiinnostaisi, ehkä myöhemmin kesällä?

Eikö ole hieman tarunhohtoinen maisema? Noilla kallioilla kävimme myös picknikillä:)


Saaren suurimpia nähtävyyksiä on yllä oleva kuninkaanportti. Aika majesteettista.

Suomenlinnan jälkeen otimme vauhtia Kompassitorilta Helsingin jäätelöhtehtaan kioskilta ja lähdimme siitä katsomassa Sibliusmonumenttia. Nolottaa, mutta täytyy myöntää, etten ole sinne vielä tätä ennen eksynyt. Kyllä oli jo korkea aika. Monumentti on oikeasti hieno ja näkemisen arvoinen!Illan päätteeksi kävimme katsomassa Mustikkamaalla Ylioppilasteatterin Maratonmusikaalin. Esitys oli ihan viihdyttävä. Juoni ei ehkä ollut vahvimmasta päästä, mutta näytelmään oli luotu joitakin mielenkiintoisia hahmoja. Tauolla tarjottiin itse tehtyjä korvapuusteja sekä paistettua makkaraa. Pulla teki kauppansa, omomom.

Kuva: Ylioppilasteatteri

Sunnuntaina vieraiden lähdettyä kävimme Sandrossa brunssilla parin kaverin kanssa. Tarjonta oli mielestäni oikein hyvä. Salaattipöytä oli monipuolinen ja erilaiset tahnat olivat maukkaita. Lämpimässä pöydässä tarjoiltu kana varsinkin oli herkullista. Tulihan sitä myös muutama kakkupala maistettua;) Mielestäni mukava ja erilainen brunssi. Mieheni olisi odottanut laajempaa yrttien käyttöä. Sunnuntain kruunasi hetki terassilla lämpimässä auringonpaisteessa. Ny o kesä:)

Keäistä viikkoa kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!