maanantai 2. syyskuuta 2013

Gloria High Fashion Show

Kävin lauantaina tsekkaamassa tulevan syksyn muodin tuulia Glorian järjestämässä muotinäytöksessä. Ilokseni usein toistuva ruskea ja viininpunainen väri eivät niinkään vilahdelleet estradilla, vaan vaalean harmaan ja mustan lisäksi löytyi myös väriä. Mieleeni jäi ainakin maanläheinen tummanvihreä sekä violetti. 


Olen käynyt Glorian muotinäytöksessä parina vuonna peräkkäin. Nyt näytös oli siirtynyt uuteen paikkaan Töölönlahden torille. Samalla lava-alue oli suurentunut ja puitteet muutenkin parantuneet. Äänentoisto oli mielestäni laadukasta ja näytöksessä käytetyt musiikit muutenkin hyvin valittuja. Myös malleja ja mukana olevia mallistoja oli runsaammin. Malleista mukana olivat mm. Suvi Koponen ja Kirsi Pyrhönen, joiden työskentelyä oli mukava olla seuramassa.  Alla pari poimintaa näytöksen annista.

Kuva: Standout Trend

Vaikka Unikko-kuosi onkin mielestäni jo todella läpikoluttu, niin en voinut olla ihastelematta tätä Teemu Muurimäen mekkoa. Kangas laskeutuu todella ihanasti.

Kuva: Standout Trend

Jotenkin viehätyin ajastuksesta heittää vekkihameen päälle ylisuuren neuleen. Mukavan rentoa ja lämmintä.

Kuva: Iltasanomat

Näytoksen lopuksi saimme ihastella Louis Vuttonin paria luomusta. Yleisön yllätykseksi Suvi Koponen asteli sisään ensimmäisenä aviomiehensä kanssa käsi kädessä.


Lisää kuvia voi käydä katsomassa Glorian omilta sivuilta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!