maanantai 23. syyskuuta 2013

Baumaticin vai Ikean kaasutaso?

Haluan uuden keittiön saarekkeeseen kaasutason. Nyt on pohdinnassa se, että millainen sopiva taso olisi. Tason tulee olla 60 senttinen ja mielellään neljällä polttimolla. Muuten olen vielä avoimin mielin.

Keräsin alle muutamia inspiraatiokuvia kaasutasoista ja keitiöistä.

Kuva: Pinterest


Kuva: Pinterest

Kuva: Pinterest

Kuva: Pinterest


Kuva: Kaasuvalo

Suurin osa tarjolla olevista kaasutasoista ovat mielstäni jo vähänkin liian teollisen näköisiä ja sanoisinko tylsiä. Yllä Smegin esimerkki.

Kuva: Ikea

Löysin Ikealta tällaisen aika muhkean version, jossa polttimot ovat lasipohjalla. Tällainen on mielestäni paljon tyylikkäämmän ja näyttävämmän näköinen. Polttimet ovat laadultaan ihan hyvät. Löytyy yksi 3 kW poltin, 2 1,9 kW poltinta sekä yksi 1 kW poltin.

Kuva: Kaasuvalo

Tämä Baumaticin Pytagora -keittotaso on erittäin hyvän näköinen. Se on muhkea, tyylikäs ja näyttävä. Se on tehoiltaan aika samaa luokkaa Ikean tason kanssa. Siinä on yksi 3,5 kW kolmirenkainen wok-poltin,  2 kpl 1,75 kW poltinta sekä yksi 1 kW poltin. Hinta vain on tupla Ikean tasoon verrattuna.

Olisin jo ostanut Ikean yllä olevan tason pari viikkoa sitten, mutta silloin myyjä kertoi, että tuote on loppu ja myös poistumassa valikoimista. Myöhemmin selvisi kuitenkin, että tuotetta on saatavilla verkkokaupan puolella. Nyt olen kuitenkin jo ehtinyt tutustua esittelemääni Baumaticin ihanuuteen. Hmm, vaikea valinta, kumpaanko sinä kallistuisit? 


2 kommenttia:

  1. No onhan tuo Baumatic ihan mahtavan hieno! Ota se, näkyy kuitenkin niin hyvin siitä saarekkeen päältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Usko tai älä, niin Baumaticin kaasutaso oli juuri tänään tullut tarjoukseen! Nyt se on about samanhintainen Ikean tason kanssa. Liesi lähti juuri tilaukseen, parin päivän päästä pitäisi tulla postissa. Voi että olen tyytyväinen:)

      Poista

Kiitos kommentistasi!