maanantai 30. syyskuuta 2013

Valkoinen makuuhuone?

Näin se mieli ailahtelee. Vielä keväällä olin tekemässä makuuhuoneesta värin ja geomertisuuden pesäkkeen. Ajatuksena oli laittaa Hayn Pinocchio -pallomatto tai ennemminkin Feel Feltin vastaava versio lattialle sekä Marimekon geometriset ja värikkäät verhot ikkunaan. Tutustuttuani Tikkurilan Lumen valkoisuuteen mieleni alkoi kuitenkin ajautua toiseen äärilaitaan eli aivan valkoiseen makuuhuoneeseen. Alla muutama inspiraatiokuva valkoisen makuuhuoneen puolesta. 


Ihanan muhkea sänky ja matto alla jatkaa mukavasti pehmeää linjaa.Haluan laittaa hääkuvia esille uuteen kotiiin ja makuuhuone on minusta niille sopiva paikka. Kuvat voisikin viritellä seinälle vaihteeksi tauluhyllyillä. 


Hmm, todennäköisesti teen makuuhuoneesta aika pelkistetyn vaalean. Ripoittelen joukkoon vähän mustaa. Esim. yölamput olen ajatellut hommata Ikealta mustana. Jos verhotkin olisivat aika vaaleat, niin ehkä voisin säväyttää isolla ja värikkäällä pallomatolla?1 kommentti:

  1. Ihania valkoisia makuuhuoneita, voin vain kuvitella meidän pojat sinne tahmatassuineen.. :)

    Minäkin olen koko ajan miettinyt keltaista lintutapettia meidän makkariin, mutta nyt mieli alkaa muuttua.. Ihana olisi musta seinä, ja muuten valkoista ja vähän puuta..

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!