perjantai 20. syyskuuta 2013

Uusia tuulia Habitaresta

Piipahdin tänään Habitaressa tutkailemassa ideoita uuden asunnon sisustamista varten. Kiertelin pääosin messujen Ahead-alueella, sillä siellä oli esillä mielenkiintoisimmat ja uusimmat ideat. Alla kuvakoostetta messujen annista.


Kaamos ja kavereilla oli hauska osasto. Sieltä tuli bongattua mm. tämä lehtiteline sekä lamput.

Triplaleveä pinnatuoli oli tosi söpö <3


Tällä osastolla oli käytetty hyväksi mm. vanhoja pullonkorkkeja, kierrätys kunniaan!


Wall+ tekee sisustuslaattoja luonnonkuitukomposiitista, joka on kierrätettävä materiaali. Laatat ovat kätevän kevyitä. Jos meille ei tulisi betonitapettia, niin näillä voisi olla jotain hauskoja ratkaisuja keittiän välitilan suhteen.

Akustiikkalevyistä voi rakentaa tyylikkäitä kokonaisuuksia. Materiaaliin voi painaa myös oman kuvan. Nämä Innoturfin pallot on tehty turpeesta, jolloin ne ovat myös todella kevyitä. 

Tarjotinpöydät ovat kyllä edelleen lähellä sydäntäni:)

Esillä oli myös paljon "luonnollisen" puun näköisiä kalusteita. Nämä tuolit ovat jotenkin hiomattoman tyylikkäitä.


Sebastian Janssonin Singular Pluralistin väriloistoa. Varsinkin nuo höyhenlamput ovat hauskat:).

Marimekolla oli tosi näyttävä ja mielenkiintoinen osasto tänä vuonna. Esillä oli uuden sääpäiväkirjan tuotteita. Lisäksi mukana oli ääntä, joka herätti huomiota ja loi tunnelmaa. Mielestäni messujen mieleenpainuvin osasto.


En ole aiemmin bongannut, että Woodnotesilla on myös säkkituoleja. Tuoli on aika kova ja siten ulkonäöltään varsin ryhdikas. Säkki läpäisi myös minun istumatestini, mutta miehen mielestä se oli turhan kova.Ihanan simppeli ja ystävällisen oloinen valaisin.


Nämä Decoden lamput olivat esillä myös Hyvinkään asuntomessuilla, mutta nyt pääsin hypistelemään niitä lähemmin. Ne ovat kyllä todella kauniita. Ps. Lamppujen sisälle olevia kiemuraisia polttimoita on myös myynnissa samalla firmalla.

Eikö olekin leikkisä kaveri lampuksi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!