maanantai 9. syyskuuta 2013

Rakkaalla kissalla on monta nimeä?


Pallokala, Pikkupallo, Ihqupallo, Tuutelipallo, Pulla, Kalankakka, El Pierro, EP, El Pumpero, Elämäni valo, Elämäni rakkaus...Kyllä, käytän kissastani varsin montaa nimeä. Virallisesti se on nimeltään Noita (tai Noiti;) Käytän myös erinäisiä äänenpainoja kissaa kutsuessani. Voi raukkaa, ei ole helppo emäntä silläkään.

Mutta katsokaa sitä? Antaako se oikeastaan vaihtoehtoja?
Tässä herra makaa lempipaikassaan saunan lauteilla. Kun esittelimme Noidalle uutta asuntoa, niin se löysi saunan vasta viimeisenä. Sieltä se ei ole juuri sen jälkeen poistunutkaan. Pakolinen reissu ruokakupille täytyy tehdä pari kertaa päivässä, mutta muuten lauteet on varattu tälle karva-apinalle.

Kyllä Noita osaa tosin rentoutua myös toisella lempipaikallaan parvekkeella. Tässä hieno tyylinäyte edelliseltä asunnolta;)


Noita on oppinut joidenkin kutsunimiensä lisäksi ainakin sanan "naminamiaaaaaa". Silloin on ruoka-aika. Noita käy myös usein päivittämässä profiliaan catbookissa, köhöm...

Hui, saan itseni kuullostamaan aivan pöhköltä täti tylleröltä tällä poustauksellani. Ehkä voin tukeutua hetkelliseen mielenhäiriöön?

2 kommenttia:

  1. Ihana Noita! Voisitko vielä laulaa ja nauhoittaa tänne sen pallokala-laulun..? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea! Tai ehkä se olisi jo todellakin liikaa;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!