tiistai 17. syyskuuta 2013

Lakanoita mä metsästän

Silmiini osui viikonloppuna Ikeassa kulkiessani pari erilaista pussilakanasettiä. Nämä ovat tyyliltään aika erilaisia, mutta mukavan persoonallisia.
Kuva: ikea.fi
Tämä Ikean Ängsskära-pussilakanasetti on jotenkin tosi söpö. Tuo musta kissa sitäpaitsi muistuttaa täysin omaa kissaani Noitaa;) Lakanat vaan ovat aika ohutta kangasta, eivätkä siksi vaikuta kovinkaan pitkäikäisiltä.

Kuva: livingathome.de

Nämä Ikean Ängsspira-lakanat ovat puolestaan perkaalipuuvillaa, joka on ihanan pehmeän tuntuinen materiaali. Niissä olisi varmasti miellyttävä nukkua. Myös kankaan painatus on tässä hauska. Nämä on muuten suunnitellut suomalaisen studio Kelkan tekstiilisuunnittelijat. He ovat ensimmäisiä suomalaisia, jotka ovat saaneet omia tuotteitaan Ikean mallistoon. Heiltä löytyy tämän kuvituksen lisäksi myös muita kivannäköisiä tekstiileitä (esim. pöllökangas). Kelkan malliston voi kurkata tästä Ikean jutusta.

Itse taidan käyttää osan kodinkone-tarjouksesta saamastani lahjakortista hirvilakanoiden ostamiseen:).2 kommenttia:

  1. Hirvet on aika kivat, minäkin olen niitä miettinyt. Toinen yllättävä pussilakanoiden ostopaikka on Anttila, ja uusi Anno-sarja. Kurkkaappa :)

    VastaaPoista
  2. Pitää kurkata:) Noissa hirvissä on pelkästään se materiaali niin kiva, että himottavat ihan senkin takia! Pehmeää ja paksua puuvillaa;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!