torstai 1. elokuuta 2013

Uuden asunnon sisustusunelmia

Meillä on mukava pohja kauniita huonekaluja uuteen asuntoon viemiseksi. Mukaan lähtee ainakin kiiltovalkoinen TV-taso, tietokonepöytä ja ruokapöytä. Lisäksi uutta kotia uutena paketissa odottavat jo Ikean "blogimatto" ja alla oleva House Doctorin ihanuus, jonka bongasin mukaani Slovenian matkalta kesäkuussa. Ikean maton paikka tulee olemaan olohuoneessa sohva-aluetta koristamassa ja House Doctorin matto tullee keittiöön.
Lisäksi kotia olisi mukava täydentää pikkuhiljaa esimerkiksi alla olevilla ihanuuksilla.

En ole aiemmin erityisemmin pitänyt lepakkotuoleista, mutta tämä konjakin ruskea nahkainen ihanuus muutti mieleni. Ja se sopii kuin nappi hattuun olohuoneeseen tulevan vinyylitapetin kanssa<3Tämä Fermin Wire-kori jäi kummittelemaan mieleeni, kun näin sen Slovenian matkallani eräässä liikkeessä. Olohuoneen sisustuksen päävärit tulevat olemaan musta ja valkoinen. Haaveilen uudesta sohvasta, joka olisi raikkaan hiirenharmaa. Haluan tuoda sisustukseen väriä (enimmäkseen keltaista) esimerkiksi tällä roskiksella ja Hanko tarjottimella. 

'

Yhdelle seinälle tulee kaksi pitkää Expedit-hyllyä, jotka ovat korkeudeltaan vajaan metrin. Niiden päälle olen ajatellut laittaa nojalleen kolme suurikokoista taulua. Yhden kuvaksi on tulossa tämä Sigur Rossin sivutuotannon juliste. Se sopii meidän väreihimme mielestäni loistavasti. Minusta on mukavaa, että sisustuksen (ainakin joidenkin) eri elemettien takana on jokin tarina tai syy. Esimerkiksi vinyylitapetti sopii meille kauniin ulkonäkönsä lisäksi siksi, että mieheni on intohimo on musiikki ja erityisesti vinyylillä toistettuna. Toisaalta bändin juliste kertoo meistä jotain vieraalle. Haluan luoda sisustuksesta persoonallisen, en vain tyylitellyn. Se tuo ilmeeseen mielestäni aivan uuden särmän.Makuuhuoneeseen tahtoisin Hayn J110 tuolin todennäköisesti mustana. 

Miltäs kuulostaa? Vaikuttaisiko siltä, että olen matkalla kohden tyylikästä ja persoonallista asuntoa? 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!