torstai 1. elokuuta 2013

Ensimmäinen oikeasti oma koti

Elän nyt jännittävää aikaa. Ostimme mieheni kanssa kerrostalokaksion ja sinne olisi tarkoitus muuttaa parin viikon päästä. Viime viikot olenkin katsellut kaikkea mahdollista uuteen asuntoon tarpeellista ja ei niin tarpeellista. Käynti asuntomessuilla Hyvinkäällä auttoi keksimään lisää monia, oi niin tarpeellisia, tavaroita;) Tässä muutama ajatus messuilta.


Tämä makuuhuone oli jotenkin täydellinen. Yksinkertainen, mutta rohkeat värit ja valitut yksityiskohdat tekevät huoneesta mielenkiintoisen. Huoneen kruunaa puhalletut lasilamput, jotka olivat aivan upeat. Harmi, ettei minulla ole kuvaa niistä lähempää.Haluaisin uuteen kotiini tarjotinpöydän. Nämä somistukset ovat aivan ihanat. Itse tahtoisin laittaa tarjotinpöydän pöytäosaksi Hanko-tarjottimen, jos keksisin jostain tarjottimelle sopivat jalat.


Todella ihana idea täyttää seinä valokuvilla. Tuli todella kotoinen olo tilassa.


Tämä Hayn tuoli on herkku, harmi ettei hintalappu ole;)


Betoninen taso keittiössä voisi olla mukava. Kuvassa feikki betoninen taso. Toisaalta tahtoisin tapetoida keittiön seinän betonitapetilla kauttaaltaan, jolloin taso voisi olla kiiltovalkoinen kuten kaapitkin.

Tässä huoneessa olisi kiva työskennellä. Niin selkeän oloinen ja mukavat värit.

Oi, oi, tämä tapetti! Rakastuin siihen aivan täysin ja keksin sille paikan tulevan asunon korostusseinäksi. Tapettia onkin nyt metsästetty pitkin Suomea ja rajojen ulkopuoleltakin. Tilasin ensin tapettia Briteistä, koska Helsingin K-raudoista tapetti oli loppu. Sain kuitenkin nettikaupasta kuittauksen, ettei heillä ole myyntilupaa kyseiselle merkille UK:n rajojen ulkopuolella. Aloitin sitten uuden soittokierroksen K-rautoihin laajemmalla haitarilla. Lopulta tärppäsikin noin kymmenennen liikkeen jälkeen. Rakas siskoni lupasi kuskata rakkaat tapettini Tampereen liikkeestä<3

Saitte tässä poustauksessani hieman vinkkejä tulevan kämpän ulkonäöstä ja fiiliksestä. Ja siitä, ettemme ehkä selviä pelkällä pintojen maalaamisella:)

2 kommenttia:

  1. Ihania ideoita! Mäkin oon tykästynyt noihin betonijuttuihin. Oon miettinyt yhdeksi olkkarin seinäksi jotain rouheampaa ja toi betonitapetti vois olla helpompi kuin pinnan tekeminen maalaamalla. Vai mitä luulet?

    VastaaPoista
  2. Mäkin olen todella ihastunut tuollaisiin betonipintoihin. Betoniseinän tekeminen on ilmeisesti aika monen mutkan takana, mutta tapetti voisi toimia. Pitäisi vaan löytää sellainen tapetti, joka näyttää aidolta ja ei maksa maltaita.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!