maanantai 5. elokuuta 2013

Alelöytöjä Matkuksesta

Piipahdin tänään Kuopiossa ja eihän siellä käydessä voi mitenkään olla käymättä parissa vaatekaupassa.  Kiersin alkuun pari liikettä tuloksetta, mutta sitten tuli täyden kympin potti! Matkuksen Companyssa oli puoli myymälää -70% ja vielä sopivia kokojakin jäljellä. Olen koko kesän koettanut löytää itselleni rentoja ja siistejä työvaatteita ja nyt löytyi useampikin kokonaisuus. Liikkeessä oli kaiken lisäksi vielä todella ystävällinen myyjä, joten ostokokemus oli kaikinpuolin miellyttävä:)


Yllä olevassa kuvassa näkyy kaikki ihanuudet (ainakin jotenkuten). Mukaan lähti Designers Remixin ja In Wearin mekko, Soaked in Luxuryn ja Trulyn paidat sekä Saint Tropezin hame. Molemmat paidat sopivat loistavasti tiukan mustan kynähameen kanssa, mutta myös rennommin farkkujen tai mustien housujen kanssa.







Harvoin ostan ns. kalliimpien merkkien vaatteita, mutta nyt on hyvä mahdollisuus testata laatua ja kestävyyttä. Materiaalit ainakin tuntuvat ihanan laadukkaita. Nyt en malta odottaa, että pääsen lomalta takaisin töihin ja käyttämään näitä vaatteita;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!