maanantai 26. elokuuta 2013

Remonttikuulumisia

Uuden asunnon remontti etenee. Viime viikolla saatiin tehtyä kierros Sortti-asemalle ja piikattua kodinhoitohuoneen lattia. Lisäksi maalailtiin makuuhuonetta ja olohuoneen kattoa sekä aloitettiin katon koteloinnin teko. Huomaa kyllä, miten paljon vähemmän remontti edistyy ensimmäiseen viikkoon verraten, kun molemmat on taas töissä. Mutta eihän tässä edelleenkään ole sinällään mikään kiire (uskottelee itselleen:).

Perjantaina olisi sitten muutto edessä. Tavoitteena olisi, että saisimme ennen muuttoa katon koteloinnin rakennettua sekä katon maalattua Lumella kauttaaltaan. Plussaa olisi, jos ehtisi myös valaa kodinhoitohuoneen lattian tasaiseksi ennen perjantaita. Emme kuitenkaan voi aloittaa tasoittamista ennen keskiviikkoa, sillä putkimiehen tulee tukkia viemäri lattiasta ennen sitä.

Makkari valmistuu ainakin hyvin, sillä siellä maalattiin vain katto ja seinät uudestaan. Siitä tuleekin uusi tukikohta remontin keskelle;) Muuton jälkeen tehtäväksi jää sitten vielä ainakin olohuoneen seinien maalaus ja tapetointi sekä keittiön alueen lattialaminaatin sekä keittiökaappien asennus.


Olemme katselleet paljon uusia keittiön kaapistoja, mutta emme ole vielä ostaneet niitä. Pidämme Ikean uusista keittiökalusteista ja olemme päätyneet siihen, että hankimme kalusteet sieltä. Ikean hinta verrattuna laatuun on suhteeltaan paras. Reklamaatiot firman kanssa on yleensä helppo hoitaa. Tuotteet saa myös pääosin suoraan liikkeestä mukaansa, mikä on kätevää.


Ennen lopullista päätöstä pyysimme kuitenkin vertailumielessä parilta yritykseltä tarjouksen keittiöstä. Näistä varsinkin Kvikin tarjous miellytti paljon. Heidän Mano-sarja on ihanan pelkistetty ja linjakas. Hinta oli kuitenkin jonkun verran Ikeaa arvokkaampi. Kuulimme myös negatiivista palautetta firmasta, joka helpotti kallistumaan Ikean suuntaan. Laittelen tässä vielä myöhemmin suunnitelmakuvia tulevasta keittiöstä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!