tiistai 12. huhtikuuta 2016

Polttareissa

Sain viime lauantaina viettää hieman erilaisen päivän, kun juhlimme ystäväni polttareita. Päivä starttasi yhdeltätoista herkullisella brunssilla ja kotiovi kolahti kiinni vasta aamuyöllä. Piipahdin tosin välissä leikkimässä pari tuntia tytön kanssa, jottei erossaolo veny liian pitkäksi. Toisaalta myös tissien tyhjennys oli molemmin puolin varsin hyödyllinen juttu:)

Polttarit alkoivat morsiammen kotoa brunssilla. Yksi polttarilaisista haki morsiammen hetkeksi pois kotoa ja muut järkkäsimme sillä välin kodin uuteen kuosiin. Pöytä täyteen ihania herkkuja ja paljon vaaleanpunasta koristeeksi. Samalla sonnustauduimme itse vaaleanpunaisiin tyllihuntuihin. Morsiammelle oli odottamassa valkoinen versio. Brunssin aikana pidettiin pieni tutustumisleikki. Jokainen osallistuja oli kirjoittanut jonkin erityisen yhteisen muiston ja morsian koetti tunnistaa muiston kirjoittajan. Samalla polttariväki tuli toisilleen tutuiksi.


Maha täynnä oli hyvä siirtyä testaamaan miekkailua. Olimme varanneet opastuksen Helsingin miekkailijoilta Pasilasta. Puolitoista tuntia vierähti vikkelään. Vastenhakoisesti riisuimme varusteet sirrtyäksemme eteenpäin. Juuri, kun matsit alkoivat sujumaan:)

Sillä välin, kun minä touhusin tyttöni kanssa leikkiluolassa ja kahvittelin, niin polttariporukka piipahti Katajanokan maailmanpyörässä. Näkymät olivat olleet huikeat, vaikka keli olikin hieman sateinen ja sumuinen. Palasin joukon jatkoksi päivälliselle Tenhoon. Nam, olipa hyvät sapuskat. Tila on kivan avara ja rento. Nappivalinta polttareiden jatkoksi.


Loppuilta vietettiin yhden polttarilaisen duunipaikalla. Aika makee mesta! Toimistolta löytyi tilava oleskelutila, tunnelmallinen valaistus, diskopallo ja hyvä äänentoisto eli siis privaattibileet parhaimmasta päästä. Illan edetessä morsian sai vielä suorittaa pari tiukkaa testiä. Hän sai muun moassa askarrella polttariporukalle hääkarkit. Morsio ei ole niin askartelija-tyyppiä, mutta ajattelimme, että jotain pientä kuuluu kuitenkin ennen häitä väkertää. Hän myös teki listan ohjeista hyvään avioliittoon. 

Aivan ihana päivä. Mikäs sen parempaa kuin juhlia toisten rakkautta<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!