tiistai 19. huhtikuuta 2016

Kevään ensimmäinen pyöräretki

Lähdimme lauantaina testaamaan viime vuonna ostamaamme Burleyn pyöräkärryä. Ilma oli ihanan aurinkoinen. Päätimme ajella Korkeasaareen. Ostimme sinne viikko sitten vuosiliput, kun ne olivat tarjouksessa puoleen hintaan. Nyt voi rauhassa kierrellä puistossa vähän kerrallaan. Puistossa on mitä mainioimpia evästelypaikkoja. Siellä on myös kivoja tapahtumia vuoden mittaan. Tulisi kerrankin lähdettyä niihinkin, kun on lippu jo valmiina.

Vuosi siten tyttö kulki kyydissä erillisessä turvakaukalossa, mutta nyt hänet voi jo laittaa istualteen kyytiin. Voit lukea vuodentakaisia aatteita pyöräkärrystä ja sen ostokriteereistä täältä. Pyöräkyyti vaikuttaa olevan tytölle oikein mukavaa puuhaa. Useimmiten hän kurkkii innokkaasti kyydistä ja katselee maisemia. Samalla kuuluu hirveä puheensorina. Kaikesta näkemästään tekee mieli kertoa vanhemmille. Pyöräkärry on hyväksytty myös päikkäripaikaksi, mikä on tosi kätevää.


Korkeasaaressa ajauduimme katselemaan kissaeläimiä. Tai oikeastaan heti alkuun etsimme ruokailupaikan, sillä nälkähän pyöräillessä tulee. Myös kyydissä istuvalle. Eväitä syödessä Pikku P nautti katsella hanhien ja lokkien tepastelu pöydän lähistöllä. Taisi hän pienen palasen parsakaalimuffinssia linnuille heittääkin, kun meidän silmä vältti:)

Leijonat ja tiikerit olivat tällä kertaa näkösällä. Aurinkoinen ilma oli ajanut nekin rellottelemaan ulkosalle. Näimme myös ihanan pikkupandan ja jörön manulin. Pikku P katseli kissaeläimiä lasin läpi innostuneena. Jos vain läpi olisi päässyt, niin silittämään olisi ollut kova hinku ;) Ehdimme ihmetellä vielä saukkoja ja suomieläimiä kuten karhua ja hirviä ennen kuin pikkuisen uniaika koitti. Neiti käppäili puistossa niin pitkät matkat, että ei ihme, jos väsytti! 

Tämän jälkeen lähdimme verkalleen kotia kohden. Olipas kiva reissu! Lisää aurinkoisia päiviä viikonloppuihin, niin pääsee pyöräretkille. Odotan niin oikeasti lämpimiä ilmoja, että pääsee (pyöräillen) Kumpulan maauimalaan molskimaan ja polskimaan :)2 kommenttia:

  1. Voi että, kivalta näyttää! Mun sisko muutti Vantaalle juuri, ja ajateltiin tehdä kesällä reissu eteläsuomeen ja juurikin korkeasaareen! :) Mukavia fillari- ja eläintarhareissuja teidän perheelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Korkeasaari on kyllä kiva kohde, kannattaa käydä:)

      Poista

Kiitos kommentistasi!