perjantai 3. heinäkuuta 2015

Kesälomailua maalla

Lähdimme viime lauantaina ensimmäiselle visiitille maalle Savoon minun ja mieheni perheiden luo. Jännitin hieman, että miten noin viiden tunnin ajomatka pikkuisen kanssa luonnistuu. Ajoitimme lähdöt aamulle, sillä aamupäivästä Pikku P nukkuu yleensä parhaiten. Tämä olikin hyvä taktiikka, sillä tytsy nukkui molempiin suuntiin oikeastaan koko matkan. Pysähdyimme molemmilla kerroilla kerran syömään ja vessatauolle.

Reissu meni muutenkin mukavasti. Pikku P pääsi hengailemaan isovanhempien, tätien, setien ja serkkujen kanssa. Hoitajia riitti niin mukavasti, että äiti ja isäkin pääsivät livistämään välillä kaksin saunomaan ja juoksemaan. Tämä tuntui ainakin äidistä hassulta, kun tähän asti pidin aika erossa on ollut pyrähdys lähikaupassa. Hyvin näytti tytsy hoitajien luona viihtyvän:)

Viikon visiitin aikana ehdimme huilailla ja herkutella mukavassa suhteessa. Kävimme myös tarkastuskierroksella Kuopiossa alennusmyynneissä ja palasimme kassit pullollaan kivoja löytöjä. Tänään palasimmekin hyvin levänneinä takaisin kotiin ja saimme todeta kesäsäiden vihdoin saapuneen. Lämmintä viikonloppua kaikille!

Välillä tarvittiin aurinkosuojaa laseista.


Serkkupojat viihdyttämässä Pikku P:tä ;).

Vanhempieni kissa Elvis.

Välillä rentouduttiin television ääressä.


Nam, muurikkalettuja.


Takaisin Helsingissä ensimmäistä hellepäivää ihmettelemässä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!