sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Itseni morsian ja vihree kala

*Varoitus: sisarmainontaa tarjolla:)*

Tänään aukesi sisareni luotsaama Itseni morsian -valokuvanäyttely Kallioon vaateliike HOOD - House of Defenderin tiloihin (Kolmas Linja 12). HOODin tilat on valjastettu näyttelyä varten vielä huomenna maanantaina. Tämän jälkeen valokuvat ovat esillä vaateiden lomassa 14.8. saakka.

Näyttelyn juuret juontavat viime kesään. Alla sisareni kertomus näyttelyn synnystä.


"Keväällä 2014 sain tarpeekseni "sen oikean" odottelusta ja otin ohjat omiin käsiini. Valmistin itselleni hääpuvun, järjestin häät ja lähdin rundille hääpuvussani - ilman miestä. Eivätkös miehet nyt muutenkin tuppaa olemaan vain tiellä hääjärjestelyissä urpoine mielipiteineen ja visioineen - niin ja hei, miesten hääpukeutuminenkin on kovin tylsää.

Kasasimme kuvaajani Heikki Korhosen kanssa parhaat kuvat näyttelyksi joka kantaa nimeä "Itseni morsian". 19.-20.7. raivaamme HOODin tilat ainoastaan näyttelylle, jonka jälkeen kuvat ovat vaatteiden lomassa esillä 14.8. asti."


Kävimme heti näyttelyn avauduttua tutustumassa siihen Pikku P:n kanssa. Näyttely oli ehdottomasti käymisen arvoinen. Kannattaa piipahtaa! Minulle tämä oli monin tavoin kätevää, sillä paikalla oli myös hoitaja bebelle siksi aikaa, kun tutustuin näyttelyyn:)
Pienempi sisareni eli kuvien morsio on vaatesuunnitteluun hurahtanut tekstiilitaiteilija, jolla on oma myös vaatemerkki vihree kala. Sisareni loihtii kierrätysmateriaaleista uusia kekseliäitä ja uniikkeja vaatekappaleita.

Keväällä sisarelleni tarjoitui mahtava tilaisuus pystyttää oma pop-up shop Helsingin Kallioon. Hänen tuotantoaan on esillä HOODin tiloissa vielä elokuun puoliväliin saakka. Tadaa, tässä toinen syy käydä liikkeellä näyttelyn lisäksi! Alla hieman esimakua mallistosta.Nyt kaikki joukolla osoitteeseen Kolmas Linja 12!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!