torstai 11. kesäkuuta 2015

Seuraa minua!

Blogilistan sulkeuduttua olen katsellut uusia mahdollisuuksia helpottaa blogini seuraamista. Tilastojen mukaan blogiani luettiin aika paljon Blogilistan kautta, joten olisi mukava löytää tälle korvaava palvelu. Vauvan ihailu on viivästyttänyt toimiani hieman, mutta nyt olen avannut uuden tilin Blogipolkuun ja Facebookiin. Vanha tuttu Bloglovin' on myös edelleen käytössä. Pikalinkit palveluihin löytyvät oikeasta sivupalkista.

Kaverukset lepäilee:)

Blogipolku näyttää kivalta palvelulta. Sinne on rekisteröitynyt jo ihan mukavasti blogeja katseltavaksi. Facebook-sivuani tykkäämällä saatte jatkossa kätevästi näkyviin Facen etusivullenne, kun päivitän blogiani. Lisäsin myös pikanäppäimen, jolla voi tykätä yksittäistä kirjoitustani blogissa. Toivottavasti näppäimet toimivat. Totesin, että jokaisen blogistin sisällä pitää asua pieni nörtti, jotta näistä napinlisäyksistä selviää;)

Tervetuloa tykkäämään ja seuraamaan! Ilmoitelkaa, jos jokin ei toimi tai jokin voisi olla kätevämmin. Haluaisitteko nähdä Ilopiikin häärimässä myös jossain muualla sosiaalisessa mediassa? Huikatkaa, niin toiveenne saattaa toteutua:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!