maanantai 6. lokakuuta 2014

Lisää viikonloppufiiliksiä

Parina edellisenä viikonloppuna olemme hengailleet Helsingissä shoppaillen ja syöden. Mikä olisikaan parempi tapa viettää vapaa-aikaa;)

Toissa lauantaina testasimme Karl Fazerin Brunssin Kluuvissa. Hyvää oli! Fazerin leivät ja leivänpäälliset olivat herkkuja ja laadukkaita. Tarjolla oli hyvää smoothieta ja oikeaa appelsiinimehua. Jälkkäriksi oli herkullisia lettuja asiankuuluvine tykötarpeineen, erilaisia juustoja sekä paria erilaista kakkua. Kyllä noilla eväillä lähtee päivä käyntiin.

Brunssille voi varata pöydän kahvilan takaosaan. Etupuolella on lisäksi paikkoja brunssilaisille ja kahvilan muille asiakkaille ilman varausta. Ainakin heti aamusta kahvilassa oli vielä hyvin tilaa varaamattakin.


Näläkä!
Täydellä vatsalla jaksoi shoppailla HFH:n ystävänmyynnissä Oulunkylässä. Paikassa vierähtää helposti parituntinen, kolmessa kerroksessa riittää tarjontaa. Mukaan tarttui tällä kertaa ihan kivoja löytöjä. Ostimme molemmille uudet kuoritakit. Nyt pitäisi olla hegittävät versiot. Minulle sattui varsinkin hyvä diili Partioaitan myyntipisteellä, josta bongasin Tierran laatutakin n. 70 prossan alennuksesta. Takki on todella hengittävä, vaikka onkin vedenkestävä.

Löysin ystävänmyynnistä myös pari lahjaa, joita en toki voinut alla olevaan kuvaan ikuistaa.


Viime viikolla innostuin torstain Hesarissa olleesta ruokaoohjeesta. Päätimme testata näitä shawarmoja eli lihalla täytettyjä pitaleipiä viime lauantaina.  Teimme myös pitaleivät itse ja tällä kertaa durumjauhoista. Mielestäni durumeista tehtyinä pitoista tulee ohuempia ja maittomampia. Pidän itse enemmän vehnäjauhoihin leivoituista. Hyvältä maistuivat silti täytettyinä:) Sunnuntaina piipahdimme Kaapelitehtaalla kirppiksellä. Menimme paikanpäälle heti klo 12, kun ovet avautuivat. Silloin oli jo paikassa täysi kuhina päällä. Puolisen tuntia myöhemmin ulkona oli jo pitkähköt jonot ja sisään laskettiin uusia sitä mukaa kuin ihmisiä tuli ulos. Porukkaa olikin hieman liiaksi. Oli hankala päästä katsomaan myyntipöydän antimia, joten jotkut kivat diilit saattoivat mennä ohtise. Paikkana Merikaapelihalli oli ihan toimiva. Jospa tällaisia kirppiksiä järjestettäisiin tulevaisuudessa säännöllisin väliajoin.

Merikaapelihallin vieressä oli kätevästi Hima & Sali ravintola, jonne poikkesimme keittolounaalle. Tämä on kyllä hyvä diili. Lounas on sunnuntaisinkin vain 6,90e ja siihen kuuluu paria erilaista keittoa ja runsas salaattipöytä. Suosittelen! Paikalla on kyllä muutenkin meille aina erityinen kolo sydämessä, sillä menimme sen juhlatilassa naimisiin<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!