torstai 23. lokakuuta 2014

14. raskausviikko

Onpa mukavaa, kun saanut jo hieman kertoilla pikkubanaanista. Mieheni ja minun yhteinen salaisuus alkaa vihdoin avautua muullekin maailmalle. Alkuun oli oikeastaan jännää ja mukavan yhdistävää, kun oli miehen kanssa näinkin suuri yhteinen salaisuus, mutta nyt on ollut jo mukava päästä jakamaan tätä ilouutista.


Kuva: Wikipedia Commons

Netti on täynnä erilaisia raskausviikkotarinoita, joita on hauska lueskella. Mukava tietää, mikä kohta vauvalla kasvaa missäkin vaiheessa. Näissä on se  hauska juttu, että niissä verrataan vauvaa tai kohdun kokoa milloin mihinkin hedelmään. Vastaan on tullut ainakin appelsiini, greippi, banaani ja vesimeloni. Jotenkin hassua, ehkä sisälläni kasvaakin hedelmä?  

Ihmisillä on ihania reagtioita raskausuutiseeni. Suurin osa tuntuu olevan yllättyneitä, mutta eivät kaikki. Odotuksen kihinä alkaa kihelmöidä ilmassa<3 Kerroin uutisen töissä pomolleni ja hieman myöhemmin koko osastolle. 

Olemme mieheni kanssa puhuneet, että vauvaa varten hankimme auton. Nyt tilanne alkaa olla ajankohtainen ja molemmille iskee autokuume. Tunteet ovat asiasta hieman ristiriitaiset. Olisihan auto kätevä, mutta maksut ikäviä. Suurin syy auton hankkimiseen on se, että molempien perheet asuvat varsin kaukana ja sinne on lähes mahdoton päästä julkisilla perille saakka. Vauvan ja kissan kanssa kulkeminen junassa ja bussissa ja loppumatkalla autolla ei houkuttele. Projekti auton hankinta alkakoon!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!