sunnuntai 19. lokakuuta 2014

I love me -messuilla

Kiertelin lauantain I love me -messuilla Messukeskuksessa. Esillä oli paljon kaikkea mielenkiintoista ostettavaa katsottavaa, joten aikaa vierähti siivillä:).

Muotipuolella pyöri parin tunnin välein puolentunnin mittainen muotinäytös, josta löytyi myös makuuni sopivia tuotteita. Heti lavan jälkeen aukesi muotipuolen myyntialue, jossa oli tarjolla laaja kirjo muotinäytöksessä esiteltyjä vaatteita. Aika hyvä myyntikikka, sanoisin. Lankaan menin minäkin. Jos rahasta ei olisi ollut pulaa, niin mukaani olisi tarttunut tehtyjen ostosten lisäksi ainakin yksi takki ja nahkainen laukku.

Mukaani tarttui Lumoanin uutuusmekko Saaga, jonka bongasin jo muotinäytöksestä. Mekko on kivan rento, mutta siinä on kuitenkin kiva juju. 

 

Kauneuspuolella löytyi lisää ihania tavaroita. Tällä alueella oli monia pienempienkin suomalaisten suunnittelijoiden pisteitä. Täynnä kaikkea kivaa siis!

Olen manannut syksysateiden alettua, että vaatekaappini on yhtä mustanharmaa kuin ulkoilma. Siksi alla olevan Nurmen Auli-mekko sai silmäni avautumaan. Tuote oli mallikappalerekissä puoleen hintaan ja kuten myyjätkin ylistivät, niin aivan kuin minulle tehty;)


Mukaan tarttui myös ihanaiset Uhana Desingin pisara-korvikset. Näitä olen katsellut pariinkin otteeseen Tampereella ja nyt ne tarttuivat mukaani.


Istahdin myös hetkeksi alas ja annoin kampaajan loihtia minulle muodin tämänhetkisten virtausten mukaisen kampauksen. Letit ja kiharat ovat kuulemma in. Nyt tukka saa jäädä rosoiseksi, aiempi siloisuus alkaa olla out. Tämä helpottaa ainakin osaltani kampausten tekemistä huomattavasti!

Kampaaja kertoi myös, että kreppaus on tulossa takaisin muotiin. Varsinkin kampausten pohjana se toimii hyvin, sillä se antaa runsautta tukkaan. Jännittävää, kaipaan ehkä vielä hieman totuttelua tähän ajatukseen. Toisaalta ystävälleni laitettiin kampaus kreppauksen pohjalta ja se kyllä toimi oikein hyvin. Hmm, nyt vain vähän avarakatseisuutta peliin.

Minulle kampaaja teki loivat kiharat suoristusraudalla ja oikoi niitä hieman sormin kampaamalla. Tämän jälkeen hän kieritti vasemman sivun ja takaosan tukan kiinni ja jätti oikean puolen kiharat vapaaksi. Kiva kampaus ja ainakin hän teki sen varsin nopeasti. Voisin kyllä testata tätä itsekin.

Olipa kiva päivä. Kaiken kiertelyn ja hyvän seuran jälkeen olo oli oikein virkistynyt ja itseään ihannoiva:)
3 kommenttia:

 1. Ou nou taas vahingossa muodissa mukana, sain kaverilta kreppiraudan.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, alitajuntasi aistii uudet tuulahdukset:)

   Poista
  2. Tuo Saaga on kyllä superkaunis! Mullakin on yks Lumoan-mekko, ihan lemppari.

   Poista

Kiitos kommentistasi!