torstai 25. syyskuuta 2014

10. raskausviikko

Pari päivää ensimmäisen neuvolakäynnin jälkeen lähdin kahden päivän työmatkalle Tampereelle. Olin siellä vastuussa erään seminaarin käytännön järjestelyistä. Seminaarin ensimmäinen ilta venyi varsin myöhäiseksi ja hieman jännitin, että miten jaksan. Olen kuitenkin ollut välillä raskauden vuoksi aika väsynyt töiden jälkeen. Uusi ympäristö ja täpinä puhalsivat minuun kuitenkin ylimääräistä energiaa ja seminaari meni mukavasti.  

Jäin seminaarin jälkeen viikonlopuksi kylään pikkusiskoni luo. Hänelle paljastin tulevan pallostumiseni, sillä hänelle olisi liian vaikea valehdella. Jouduin möläyttämään asian myöhemmin viikonloppuna myös lopulle perheelleni puhelimitse, sillä suunnittelemme yhteistä matkaa jouluksi etelään. Olen joulun aikoihin 23. viikolla raskaana, jolloin vielä saa lentää ilman lääkärin lupaa. Tahdon kuitenkin mennä jonnekin varsin siistiin paikkaan, jottei minun tarvitse sen kummemmin miettiä, mitä suuhuni laitan. Vatsatauti raskaana ei kuulosta hyvältä. Kun koko perhe on sitten päätymässä Egyptiin (jossa ei ole edes jouluna kovin lämmin), niin vedin ”olen raskaana” kortin esiin.  


Maailman ainoa 7 tähden hotelli Dubaissa. Kuva: Pixabay.com

Tämä saakin porukoiden päät kääntymään ja lopulta matkakohteeksi valikoituu Arabiemiraatit. Taattu lämpö ja puhtaus kuulostavat taivaalliselle. Matka ajoittuu niukasti joulun alle eli palaamme takaisin jo 23. Päivä. Sovimme kuitenkin, että tämä on perheemme joulu. Ei kait se ole niin tarkkaa:) 

Sain muuten perheeltäni varsin yllättyneitä kommentteja. Äitikin joutuu sulattelemaan asiaa päivän verran ennen kuin tajuaa viestin todellisen sisällön. Olemme ilmeisesti osanneet pitää mieheni kanssa perheenlisäyshaaveemme varsin salassa;). 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!