torstai 21. elokuuta 2014

5. raskausviikko

Tein viidennen raskausviikon alussa raskaustestin. Ostin ensin edullisen yliopiston apteekin version, johon nousee plussa tai miinus. Testin teon jälkeen tikkuun nousikin varsin nopeasti haalea plus. Ehkä? Tai sitten siihen heijastui vain valo oudosti, sillä toinen viiva oli paljon tummempi. Päädyimme siihen, että olen raskaana. Kumpikaan ei kuitenkaan vielä osannut oikein iloita asiasta, sillä pieni epävarmuus jäi kalvamaan. 

Kuva: Pixabay.com

Meille tuli samaisena iltana päivällisvieraita. Olo oli jotenkin kuin puulla päähän lyöty. Kaiketi olin kuitenkin ihan hyvää seuraa, sillä en ole kuullut tästä kommenttia jälkikäteen;). Teimme tuolloin tarjolle alusta asti itse tehtyä pastaa basilikapeston kanssa. Tiesin, ettei raskaana olevat saa syödä parmesaania, mutta ruokasuunnitelmaa ei oikein voinut enää tuossa vaiheessa vaihtaa. Tuudittauduin siihen, ettei vauva ole vielä noin alussa yhteydessä äidin ruokakiertoon. Sikiöhän oli kuitenkin vain parin viikon ikäinen. 

Tein uuden raskaustestin pari päivää ensimmäisen testin jälkeen. Ostin tällä kertaa ClearBluen digitaalisen testin, jossa lukee selkeästi kyllä tai ei sekä arvioidut viikot mahdollisessa raskaustilanteessa. Testi sanoi kyllä ja hymyt olivat sen mukaiset<3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!