maanantai 23. kesäkuuta 2014

Pyöräilykengät

Hankin pari viikkoa sitten lukkopolkimiin kiinnittyvät pyöräilykengät. Nyt on tullut harjoiteltua kenkien kiinnittämistä ja irrottamista polkimista. Minulla on polkimissa valmiina toisella puolella kiinnikkeet, joten minun tarvitsi ostaa pelkät kengät ja niihin kiinnikkeet pohjiin.


 


Alkuun kenkien kloksauttaminen polkimiin oli haastavaa. Kiinnittämistä sai nyhrätä useammankin tovin. Toisaalta äkkitilanteissa risteyksissä unohti, että on todella kiinni pyörässä ja irrottaa itsensä. Olenkin kaatunut kolme kertaa sen vuoksi, että pyörä on pysähtynyt ja jalkani ovat olleet edelleen kiinni polkimissa. Rumpsis, se on aika hauskan näköistä touhua;) Noh, eipä noissa ole sattunut pahemmin, muutama mustelma on polviin tullut.

Kengät ovat kyllä kätevät varsinkin pidempää matkaa ajaessa. Voi hyödyntää voimiaan ja lihaksiaan myös vetäessä polinta ylöspäin. Tämä auttaa jaksamaan pidempään ja liikkumaan sukkelammin. Alkuun jalan vetoa ylöspäin tulee kyllä ajatella aktiivisesti, jotta se tulee osaksi polkemista.

Nyt homma alkaa sujua jo aika rutiinilla. Vielä kun saan sen toiset viisikymmentä toistoa lisää, niin alan olla jo sinut polkimien kanssa, näin luotan:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!