maanantai 19. toukokuuta 2014

Kesän avaus

Mikä mahtava viikonloppu! Aivan upeat säät ja paljon mukavaa tekemistä hyvässä seurassa.


Lauantaina kävin tutustumassa Ateneumin Tove Janssonin näyttelyyn. Näyttely oli todella mielenkiintoinen ja laaja. Sieltä löytyi myös paljon teoksia ilman muumeja;) Kivaa, että löytyy joku suomalainen taitelija, joka ei maalaa pelkästään synkkiä teoksia. Pidin Toven railakkaista väreistä. Näyttelyn jälkeen jäi hyvä ja toiveikas mieli.<3


 Lauantai jatkui meksikolaisilla ruokakokeiluilla Patronassa. Ravintola on viihtyisä ja persoonallisen näköinen. Tarjoilivat olivat myös miellyttäviä. Ruokakin oli hyvää, vaikkakin vahvimmat meksikolaiset maut jäivät mielestäni uupumaan. Päälimmäiseksi mieleeni jäi paikan nimikkodrinkki, joka oli todella herkullinen. Ravintolassa olisikin kiva poiketa joskus ihan vain drinkeillä.


 

Sunnuntaina jatkettiin kesäisessä säässä Saareen brunssille. Parempaa ilmaa tällaiselle ohjelmalle ei olisi voinut toivoa.  Ravintolalla oli hurmaavat tarjoilijat, jotka saivat olon tuntumaan tervetulleelta. Hetki alkuun tarjoiltiin pieniä kokin tervehdyksiä. Istuimme terassilla, josta oli loistavat maisemat joka suuntaan. Meri oli täynnä purjehtijoita, joita seurata. Ruoka oli myös maukasta. Varsinkin kotijuusto ja itsetehdyt makkarat jäivät mieleen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!