tiistai 24. kesäkuuta 2014

Juhannushäissä

Pienempi sisareni järjesti juhannuksena vähän erilaiset häät. Näissä rakkausjuhlissa neitokainen meni naimisiin itsensä kanssa. Illan kulku oli oli kovin häiden kaltainen, oli vieraita, vihkiseremonia, sekä morsiuskimppu että sukkanauha heitettiin ja oli myös erilaisia leikkejä ja pelejä vieraiden viihdyttämiseksi. Sulhainen vain puuttui.

Vieraat myös esittelivät itsensä ja kertoivat samalla, missä ovat sisareni tavanneet ja millainen persoona hän kunkin mielestä on. Aika loistava konsepti mielestäni! Saa todella olla päivän kuningatar, eikä ole pelkoa, että sulhanen veisi ainakaan liikaa huomiota:)

Kaikki kuvat tässä poustauksessa ovat Studio Nevianin/ystäväni Jenni Kaurilan ottamia. Hyvä kuvaaja, vink vink, jos tulee tarvetta.

Häiden teemana oli haltia/keiju/mennikäinen. Tämä asetti hieman hankaluuksia omassa pukeutumisessa, kun kelit olivat niin viileät. Onneksi kaverin kaapista löytyi siipiä ja tuntosarvia, niin saatiin hieman tunnelmaa asustukseen. Ja onhan minulla myös vihreät sukkahousut ja kepeä hame;)Hääpaikka oli sievä kallioranta Tampereella. Suojaksi sadetta vastaan oli rakennettu pressukatos. Lisäksi vieressä oli pieni nuotio mm. makkaran ja tikkupullan paistoa varten. Sisareni ompeli hääpuvun itselleen ja rakenteli myös hääpaikalle kivoja koristeita.

    

Tässä kaunis morsian/sulhanen itse valmiina hääkimpun heittoon. Lisää vaikkapa häihin valmistautumisesta voi lukea sisareni blogista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!