maanantai 30. kesäkuuta 2014

Pihlajasaaressa

Vanhempani tulivat vierailulle viime viikonloppuna. Sattui mukavasti sen verran lämmin lauantai, että uskalsin viedä heidät meren rantaan ja Pihlajaareen. Pihlajasaari on jotenkin symppis. Se ei ole liian laitettu ja jollain tavalla elää omaa aikakauttaan. Varsinkin rannan uimakopit ovat todella karkkeja.

Saarelle voi mennä myös telttailemaan viikonloppuisin, mikä kuulosti aika hauskalta idealta. Saaren rantahan on oivallinen, paljon ohutta hiekkaa, missä kölliä. Saarelta löytyy pari nuotiopaikkaa sekä myös ravintola, jos itse ei tee mieli ruveta kokkailemaan.

Saarelle pääsee JT-Linen yhteysaluksilla sekä Merisatamasta että Ruoholahdesta. Aikataulun mukaan vesibussit ajavat tunnin välein, mutta paremmilla säillä, kuten viime lauantaina, vuorovälejä näytetään tihennettävän niin, että ne ajavat puolen tunnin välein. Lipun hinta on aikuiselta edestakaisin 6 euroa, mikä on mielestäni ihan kohtuullinen. Lauantaina hyppäsimme kyytiin Merisatamasta ja palasimme Ruoholahteen, jolloin ei tarvinnut kulkea samoja reittejä takaisin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!