maanantai 23. kesäkuuta 2014

Kesälomasuunnitelmia

Jään kesälomalle vajaan kolmen viikon päästä heinäkuun puolessa välissä. Heti loman alkuun olemme suuntaamassa päälle viikoksi Viron pyöräilemään. Sitten ohjelmassa on vierailut maalle molempien perheiden luona ja ehkä hieman Helsinkiaikaakin tänä vuonna.

Meidän lomat tuppaavat olemaan ylitäysiä ohjelmasta ja tänä vuonna olemme pyrkineet aktiivisesti jättämään edes hieman väljää loppupäähän. Olisi mukava katsella ja tutustua myös Helsinkiin kesäaikaan, sillä onhan täälläkin vaikka mitä mukavaa tekemistä. Esimerkiksi rannalla olemme ehtineet ihan nimeksi aiempina kesinä vaikka olemme useita vuosia jo kaupungissa asuneet.

Maalla minua odottaa myös yksi isompi rutistus, sillä sovimme siskoni kanssa viime jouluna, että järjestämme oman sprintti triathlonin tänä kesänä lomien aikana. Matkaan lukeutuu meidän versiossa 750m uintia, 22km pyöräilyä ja 7km juoksua. Mustana hevosena myös mieheni saattaa intoutua mukaan kisaan. Nyt on kisaan noin kuukausi jäljellä, katostaan miten likan käy:) On mukava haastaa itseään välillä, sillä kyllä sitä vain pystyy moneen, kun yrittää.  Ainakin tämä diili on auttanut pitämään liikuntamotivaatiota yllä, kun on ollut tavoite, mitä varten huhkia. Sisareni kertoo omassa blogissaan omista fiiliksistään ja valmistautumisestaan triathloniin täällä.

Alustavaa matkasuunitelmaa Viron pyöräilyreitiksi.
Virossa on tarkoitus suunnata länsipuolelle maata. Poljemme viikon aikana lenkin, joka kulkee Tallinnasta parin eri saaren poikki Pärnuun eli Tallinna-Haapsalu-Hiidenmaa-Saarenmaa-Muhu-Pärnu. Varasimme matkanvarrelle erityylisiä pieniä B&B:tä ja muita majataloja sekä myös yhden farmimajoituksen. Olen todella innostunut  tästä matkasta! Siellä näkee varmasti monenlaista ja maisemat ovat ihania. Muhun saarella on myös esimerkiksi kenguruita ja muita elämiä, jotka on mukava sisällyttää ohjelmaan. Nyt vain lomaa ja lomasäätä odotellessa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!