lauantai 12. lokakuuta 2013

Remonttikuulumisia vol 2

Olemme puurtaneeet remonttia eteenpäin ja pikkuhiljaa alkaa näkyä, miksi tähän alunperin ryhdyttiin. Seinät ja katto on nyt kauttaaltaan Lumen vaaleaa ja parille seinälle on ilmestynyt tapettia. Myös keittiön kaapit ja lattia alkavat olla paikoillaan. Tänään saatiin myös olohuoneen ja eteisen lattian suojapahvit pois. Se muutti asunnon ulkonäköä paljon. Oih, hyvä tästä tulee:)


Siinä kettiön kaapit mallailevat paikkojaan. Jokaisen kaapin jäljellä olevat ruuvit ja muterit roikkuvat omissa pusseissaan kaapeissa kiinni;)

Tilasimme Photo Wallilta betonipintaa muistuttavaa tapettia. Kuvio onnistui välitilaan oikein mukavasti. Tilasin tapettia myös välitilan viereiseen pylvääseen, mutta koska pylväs oli korkeampi kuin välitila, niin myös kuvio pylvään kohdalla oli suurempi! Lisäksi posti oli rytännyt pylvääseen tarkoitetun tapetin laatikon ja sen sisällön. Lähetimmekin pylvään tapetit takaisin.

Betonitapetin lisäksi laitoimme olohuoneen pitkälle seinälle vinyylikuvatapetin. Eivätkö molemmat tapetit olekin ihania?

Tästä kuvasta voitte sivusilmällä vilkaista myös olkkarissa olleita tavararöykkiöitä;)

Saimme myös liesituulettimen rungon kattoon. Päällinen kannattaa kiinnittää vasta, kun sähkäri on ensin asentanut laitteen. 


Tässä on tilannetta tältä päivältä. Välitilan yläkaapit ovat nyt paikoillaan. Päädyimme myös maalaamaan pylvään etupuolen liitutaulumaalilla. Tässä se näyttää vähän rajulta, kun kaapin ovissa oleva sininen suoja vähän sekoittaa, mutta se on kyllä mukava piristys keittiössä.

Nyt alkaisi jo remontin loppumetrit häämöttää. Ensi tiistaina haemme Bauhauksesta koivutasot, jotka öljyämme maidonvaaleaksi. Viikonloppuna pääsee sitten kiinnittämään tasoja, jonka jälkeen voi laittaa laatikot ja ovet paikoilleen. Sittenpä melkein jo pääsee sisustamaan;)


4 kommenttia:

 1. Ihania tapetteja! On mukava käydä aina katsomassa kuinka remonttinne edistyy. Onneksi jo loppu häämöttää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, mukava kuulla:) Stay tunned, season final on kohta käsillä;)

   Poista
 2. Tosi hyvältä näyttää! Tuohan on enää pientä viimeistelyä vailla :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, nyt alkaa se palkitsevin osuus. Ihana, kun saa kohta tasot ja laatikot paikkoilleen ja voi alkaa purkamaan omia tavaroita laatikoista:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!