tiistai 22. lokakuuta 2013

Farangia testaamassa

Kävin pari viikkoa sitten juhlimassa kaverin 30-vuotissyntymäpäiviä. Yksi illan kohokohdista oli ehdottomasti päivällinen ravintola Farangissa. Kokemus oli sen verran mieleenpainuva, että päätin hehkuttaa tästä blogiin vielä näin parin viikon jälkeenkin:).

Tässä tarjolla pehmeäkuorisia taskurapuja.

Otimme kaikki Farang maistelumenun, johon kuuluu seitsemän erilaista herkkua kaakkoisaasialaisten keittiöiden antimista. Voi sitä makujen ilotulitusta! Alun suupala oli lähes täydellinen yhdistelmä korianterin tujakkuutta sekä limen kirpeyttä ja raikkautta. Jokainen ruoka oli erilainen ja uutta lajia todella odotti mielenkiinnolla. Tarjoiluissa maistui voimakkaasti aasialaisen keittiön eri yrtit ja mausteet, kuten korianteri, lime ja inkivääri. Oli myös mukavaa, että tarjoilut tuotiin yksi tarjottava kerrallaan yhteisissä astioissa keskelle pöytää, josta sitten jokainen sai ottaa oman mielen mukaan.

Kokemuksen mielenpainuvuutta lisäsi se, että tarjoilija esitteli kaikki menun eri tarjottavat ne pöytään tuodessaan. Samoin viineistä annettiin mukava tietopaketti. Ainoa miinuspuoli kokemuksessa oli se, että tarjoilut tuotiin varsin tiiviiseen tahtiin. Jokaista pöytävarausta kohden on varattu aikaa kaksi ja puoli tuntia ja siitä ei jousteta, sillä seuraavat jo sitten odottavat ovella.

Täytyy kyllä myöntää, ettei ravintolaa ole turhaan hehkutettu. Kahden ja puolen tunnin maistelun jälkeen ravintolasta poistui seitsemän tyytyväistä ja erittäin kylläistä asiakasta. Voisin helposti kuvitella meneväni uudelleen, kun tahdon juhlistaa jotain erityistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!