perjantai 25. lokakuuta 2013

Pari baarituolia ja sivujuonteet

Nyt alkaa pikkuhiljaa päästä suunnittelemaan uuden asunnon sisustamista, kun remontista on enää rippeet jäljellä. Ensi viikolla saadaan sähkömies paikalle, joten josko parin viikon sisällä voisi viedä ainakin osan työvälineistä varastoon. Alla vähän pohdintaa, mitä kaikkea kivaa asuntoon olisi oikeastaan pakko saada:)

Saarekkeen taso on ulkoneva ja siihen mahtuu mukavasti pari baarituolia. Mikähän näistä kolmesta alla olevasta tuolivaihtoehdoista olisi kivin?

Kuvawww.nest.co.uk

Hayn About a stoolit ovat tosi kivoja sekä puisilla että metallisilla jaloilla. Näin kesällä asuntomessuilla myös enemmän raakapuunvärisen version, mutta sitä ei taida olla laajemmin markkinoilla?


Kuva: Finnish Design Shop


Tämä Hayn Copenhague baarijakkara on aika samansävyinen, kun messuilla ollut About a stool. Muuten tuoli ei ehkä kuitenkaan ole niin mukava?


Kuva: Ikea

Ikealla olisi tarjolla tälläinen Dalfred baarijakkara, joka on myös aika veikeä. Ja olisihan se hintakin kukkarolle ystävällisempi;)


Kuva: Class Ohlson

Olen ajatellut keittiön saarekkeen päälle ja yläkaapittomaan välitilaan roikkumaan kumpaankin pari Work Lamp kopiota Clasulta eli ylläolevia ritilöitä. Nämä ovat melkein yhtä hienot ja kohtuullisemman hintaiset. Mahdolllisesti lampun johdot voisivat olla mustavalkoista sik sak -kuviota.

Kuva: Pinterest

Olen miettinyt keittiön yläkaapittoman välitilan seinälle erilaisia viritelmiä. Siihen voisi laittaa lyhyen kehyshyllyn, jossa olisi mm. yllä oleva sitruuna-juliste kehyksissä. Eikö olekin aivan loistava teksti? Jos stressaa ja ahdistaa, niin tuo lause saa jotenkin murheet tuntumaan pienemmiltä:)  Ajattelin myös, että olisi kiva saada siihen tilaan jonkinlainen yrttiviljelmä, jossa voisin kasvattaa ainakin basilikaa, korianteria ja tilliä. Mikähän olisi vaivatomin ja kohtuuhintainen kasvatustapa? 


Kuva: Vepsäläinen

Jostain syystä olen myös alkanut harkita String Pocket -hyllyn ostamista välitilaan. Kaikkeen sitä lopulta mieltyy;) Tällaiseen voisi laittaa myös mainitsemani sitruunatalulun.

Kuva: Class Ohlsson

Pitää katsella, jos olohuoneessa on tarvetta lattiavalaisimelle, niin tämä Clasun Vincent voisi olla yksi vaihtoehto.


Kuva: Ikea

Makuuhuonessa on hyvä olla yksi yöpöytä herätyskellolle. Ikean Selje on todella kohtuuhintainen ja näppärä ja sopii hyvin Hayn J110- tuolin kanssa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!