tiistai 29. lokakuuta 2013

Saslikin tunnelmia

Sain kesän alussa lahjakortin, joka oikeutti kahdelle hengelle maksuttomaan pääruokaan jossain A&S-ravintolassa. En ehtinyt heti käyttämään lahjakorttia lomamatkan ja muiden kesäkiireiden vuoksi ja muistinkin se vasta pari viikkoa sitten uudelleen. Onneksi lahjakortissa oli pitkä voimassaoloaika ja se oli vielä voimassa tämän kuun loppuun. Tämä tarkoitti sitä, että viime perjantai oli pakko uhrata ravintolaillalle remontoinnin sijaan. On se elämä välillä todella rankkaa:)

Paikka on sisustukseltaan uskollisen venäläinen. Mieleeni tulee pienessä mittakaavassa Pietarin Hermitage. Seinillä roikkuu tsaariperheen muotokuvia ja pöytäliinat ovat kuin suoraan venäläisistä junista. Varsin symppistä. 

Tein pöytävarauksen sähköpostitse ja sain aivan ylitsevuotavan ystävällisen sähköpostin vahvistukseksi. Viestissä käytettiin mm. sanaa loistava, viitaten tällä mainitsemaani lahjakorttiin. Odotin täten innolla, millainen henkilökunta ravintolassa häärii. Enkä pettynyt sielläkään. Tarjoilijat olivat ravintolassakin todella iloisia ja miellyttäviä. 


Menu sisältää mukavasti erilaisia venäläisiä herkkuja. Autenttisuutta paikkaan tuo se, että tarjoilijat tervehtivät venäjäksi ja myös ruokalista on ensin venäjäksi, jota seuraa suomenkielinen. Päädyimme ottamaan alkuruoat ja pääruoaksi kuvan Iivanan miekan. Pääruoka oli kyllä sen verran massiivinen, että olisi pärjännyt silläkin:) Tarjoilut olivat oikein herkullisia ja tuhteja. Hauska paikka kaiken kaikkiaan. 

Yllätyksenä minulle tuli paikan asiakaskunta. Odotin jotenkin, että siellä olisi pääosin keski-ikäisiä pariskuntia ja kaveriporukoita, mutta ovista lappoikin sisään nuoria pareja ns. paremmille treffeille. Toinen ryhmä oli nuoret naiset kaksin tai ryhmissä. Loppujen lopuksi olimme siis ne kääkät ravintolassa. Ohhoh, pitäisikö tästä kehittää ikäkriisi? Noh, onneksi facen testi juuri todisti, että olen ainakin pari vuotta todellista ikääni nuoremman näköinen;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!