torstai 12. helmikuuta 2015

30. raskausviikko

Tällä raskausviikolla kävin pidennetyllä viikonloppumatkalla Berliinissä mieheni kanssa. Matka meni oikein ihanasti ja toi mukavasti pienen katkon työkiireisiin ja vauvan odotteluun. Raportoin tarkemmin matkasta täällä.

Lentomatka vatsani kanssa meni mukavasti, enkä huomannut sen kummempaa eroa normaalitilanteeseen. Berliinissä tuli käveltyä varsin paljon, joka alkoi hieman tuntua viimeisenä päivänä. Maha alkoi tuntua varsinkin portaita noustessa. Toisaalta mieheni kertoi omien jalkojensa arastavan myöskin, joten osittain  tässä oli varmaan myös normaalia väsymystä.

Tuntuu, että tämän viikon aikana mahani on kasvanut varsin paljon. Tämä tuntuu varsinkin ylävatsassa ja kylkiluissa painontunteena. Nyt alkaa tuntea, että on raskaana ja kantaa ylimääräistä painoa mukanaan. En ole flunssani jäkeen käynyt juoksemassa ja nyt alkaa tuntua, ettei se enää ehkä edes luonnistuisi. Varmaankin nyt alkaa olla aika siirtyä kävelylenkkeihin juoksun sijaan.

Vaikka matka menikin mukavasti, niin olen huomannut pientä väsymystä nyt alkuviikosta varmastikin vielä matkan jäljiltä. Olimme kuitenkin vasta maanantain ja tiistain välisenä yönä klo 2 aikoihin kotona, joten unetkin jäivät sinä yönä varsin lyhyiksi. Pitää ottaa nyt iltaisin rennosti, niin saa ladattua akkuja:)

Tiistaina saimme myös mieleisen kirjeen, jossa kerrottiin äitiyspakkausen saapuneen. Kipaisimme tietenkin heti hakemaan laatikkoa:) Mieheni oli ihan liikkiksen sekaisin paketin saapumisesta. Se selkeästi herätti hänetkin siihen, että tytsyn syntymä lähenee<3

Olin tutustunut äitiyspakkauksen sisältöön netissä aiemmin, joten suurinpiirtein tiesin, mitä odottaa. Pakkauksessa oli kuitenkin muutama tuote hieman eri näköinen kuin kuvissa. Esimerkiksi haalarin kuosi oli muuttunut.

Pakkauksessa on kyllä paljon tavaraa, sisällön turvin pääsee jo pitkälle. Toki osa vaatteiden kuoseista ei tunnu ihan niin omilta, mutta eiköhän ne mene ainakin kotivaatteina. On se kätevää, kun joku on valinnut oleellisimmat asiat alkua varten ja postittaa sinulle lähes kotiovelle! Alla kuvasarja pakkauksen avausvaiheista:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!