torstai 5. helmikuuta 2015

29. raskausviikko

Tämän raskausviikon kohokohta oli varmasti viikonloppuna päättynyt herkkulakko ja pienemmän sisareni vierailu! Tehtailimme siskoni kanssa lauantaina illasta erittäin herkullista sitruuna-marenkipiirasta sekä laskiaispullia. Saimme nämä valmiiksi kymmenen aikaan illalla, joten periaatteessa herkkulakkoni rikkoutui pari tuntia etuajassa. Sallin kuitenkin tämän, sillä emme olisi muuten ehtineet herkuttelemaan kunnolla;)
Tein myös seuraavana aamuna sämpylöitä hieman tasapainottamaan herkuttelua;)


Käytettyjen vauvatavaroiden seuranta tuotti meille tällä viikolla mukavan saaliin. Nyt on Bugaboon footmuff lämmikkeeksi sekä turvakaukalo ja easyfix autoon. Saatiin hyvässä kunnossa olevaa tavaraa ihan sopuhintaan. Nyt alkaisi olla isoimmat hankinnat tehty. Varastossa alkaakin olla mukavasti uutta täytettä:)Turvakaukalosta musta väri oli mielestäni mukavin ja sopivin meidän autoon. Varsinkin Fabian varsin värikkäiden 85 Style kuosisten penkkien kanssa:) Lämpöpussista olin ajatellut samaa beigeä kuin vaunujen aurinkosuoja ja vaunukopan päällinen ovat. Sointuvat mukavasti.

Ostoksia kerätessä tutustuu muuten kätevästi myös lähitienooseen. Nytkin haimme turvakaukalon Vantaalta ja lämpöpussin Espoosta alueilta, jotka olivat meille ennestään tuntemattomia. Pientä lähiseutumatkailua samalla.

Kävin tällä viikolla viimeistä kertaa ennen tytsyn syntymää kiipeämässä. Edellisestää kerrasta oli kolmisen viikkoa aikaa minun ja kiipeilykaverini flunssien vuoksi. Nyt tuntui, että vatsa alkoi tulla sen verran tielle, ettei tutut liikerajat enää oikein onnistuneet. Muutenkin touhu vaikutti hassun kömpelöltä. Tulimme siihen tulokseen, että kannattaa lopettaa silloin, kun on vielä huipulla:) On sitten mukavampi aloittaa uudestaan.

Muuten viikko rullaili varsin nopeasti eteenpäin. Seuraavan raskausviikon alussa häämötti matka Berliiniin, joka aiheutti ylimääräisiä täpinöitä:) Jei, loma, loma!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!