perjantai 28. marraskuuta 2014

19. raskausviikko ja äitiysvaatteiden etsintää

Nyt päätin, että on aika ostaa ensimmäiset raskaushousut. Tähän asti on mennyt ihan hyvin omilla housuilla, mutta nyt alkaa kiristää ja painaa. Toisaalta olen käyttänyt jonkin verran mekkoja, joiden kanssa on helpompi kekkuloida mahan kanssa.

Suuntasin ensimmäiseksi Hennesin äitiyspuolelle, sillä siellä on varsin kohtuuhintainen ja kattava valikoima. Löysinkin sieltä tummansiniset farkut lisätuubilla. Mukaan tarttui lisäksi t-paita ja shortsit tulevaa matkaa ajatellen. Housut ovat itse asiassa varsin hyvännäköiset. Kun esittelin näitä myöhemmin naispuoliselle pomolleni, niin hän huokasi syvään, että toista se oli ennen. Housuja ei hänen mielestään tunnistaisi raskaushousuiksi, mikä on mielestäni totta. 

Kuva: hm.com

Hain myöhemmin toiselta Hennesiltä vielä kuvan mukaisen t-paidan, legginsit ja setin alushousuja. Näin se äitiysvaatekasa alkaa kasvaa. Ostin myös Sokokselta uudet rintaliivit, sillä vanhat ovat käyneet auttamatta pieniksi. Olen sinnitellyt viimeisen kuukauden yksillä liiveillä, mutta nyt tuli mitta täyteen. Ostan sitten uudet, jos vielä paljon paisuvat! Voin kertoa, että oli mukava pukea seuraavana päivänä sopivat vaatteet yllä alusvaatteista lähtien:) 

Täytyy kyllä todeta, että äitiysvaatevalikoima on Helsingissä varsin suppea. Tai sitten en vain ole löytänyt kaikkia vaatteita myyviä liikkeitä. Hennesilläkin ne on piilotettu jonnekin nurkkaan, eikä niistä ole erillistä mainintaa opaslapuissa. Ei osastolle vahongossa eksy, useinmiten pitää kysyä myyjältä apuja. Netissä tarjontaa on toki enemmän, mutta olen jotenkin arka tilaamaan tuotteita sieltä. Sopivista malleista ja koista ei ole mitään kokemusta, joten on vaikeaa ajatella, mitä sieltä olisi itselle sopivinta. 

Minusta on ihanaa näyttää myös raskaana ollessa kauniilta ja hehkeältä. En halua pukea säkkiä päälleni tai viritellä vanhoja vaatteitani turhan pitkään. Ei ne kuitenkaan enää istu mahan päälle niin hyvin. Toisaalta tarvitsen omia vaatteitani raskauden jälkeen ja en halua venytellä niitä raskausaikana pilalle. Kyllä raskausvaatteillekin kertyy käyttöikää helposti ainakin puoli vuotta, kun niitä tulee käytettyä synnytyksen jälkeenkin jonkin aikaa, ennen kuin palautuu vanhoihin raameihin.

Nyt on siis ensimmäiset Hennesin testivaatteet hankittu. Pitää testailla miten ne toimivat ennen kuin hommaan uusia. Varsinkin housuissa kiinnostaa se, että onko tuollaiset tuubilisäkkeelliset housut paremmat vai sellaiset, joissa on kuminauhavenytykset kyljissä? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!