lauantai 8. marraskuuta 2014

Designia, vegebrunssi ja Aino Venna

Vielä kun otsikon kolmen kimppaan lisätään ihana seura, niin on taas yksi mahtava lauantai taattu!

Olo oli jo aamusta niin energinen, että päätin käydä pikaisella aamukävelyllä ja aamusaunassa mieheni kanssa ennen kaupungille lähtöä. Puhtautta hohtavana suuntasin klo 11 kattaukseen ravintola OmNamin vegebrunssille. Mikä jackpot! Aivan mahtava tarjonta hyvää ja ravitsevaa ruokaa. Ja mikä parasta, kaikkia herkkuja sai vetää hyvällä omatunnolla, sillä kaikki oli raikasta ja ravitsevaa.

Yksi brunssin ehdoton helmi oli uunituore foccacia, jolla korvaisin esipaistetut croisantit milloin vain! Runsas salaattipöytä sisälsi useita ihania ja raikkaita makuja. Lämpimänä ruokana oli thaimaalaista paistettua nuudelia ja kookoskermakastiketta. Kastikkeessa oli mukana aitoja thaimakuja ja kastike oli maustettu mm. sitruunaruoholla.

Jälkiruokapöydässä oli mysliä, joka sisälsi runsaasti erilaisia kuivattuja hedelmiä. Lisänä vielä jogurttia sekä raikkaita hedelmiä.  Erityismaininta myös paikan tuoreelle oikealle omenamehulle, joka oli kyllä herkku. Omom!


Jatkoimme kaverini kanssa päivää tänä viikonloppuna pidettäville Korjaamon designmarkkinoille. Markkinat olivat hieman laajemmat kuin viime vuonna ja sisälsivät ison kasan mielenkiintoisia myyntipöytiä. Poistuessani markkinoilta huokasinkin kaverilleni, että kauniiden asioiden katselu vaan saa hyvälle mielelle<3
Intoa Designin pisteellä oli tehty hauskoja kaulakoruja ja korviksia käytetyistä matonkuteista. Tosi hauska idea! Parilla pisteellä oli tehty koruja myös vanhoista renkaista. Tosi kivoja nekin. Esimerkiksi Anna Hultilla oli kiva kokoelma erilaisia koruja ja myös hiuspantoja.


Muumurulla oli tosi piristävillä teksteillä varustettuja kortteja ja huonetauluja. 


Ehdoton lempparini on yllä oleva kortti. Kattokaa nyt sitä vuohta, siinä on tsemppari! 


Meneväisen päivän kruunasi Aino Vennan uuden levyn julkkarikeikka Kapsäkissä. Nainen sanoittaa ja säveltää itse biisinsä, aika mimmi! Lavalla esiintyi Ainon seurana kymmenkunta muuta soittajaa, jotka vaihtuivat biisien lomassa. Erittäin viihdyttävä ja monipuolinen keikka. Huomenna on vielä tarjolla samanlainen setti, vink vink:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!