maanantai 3. marraskuuta 2014

Halloween sirkushengessä

Kaverini järjestää vuosittain halloweenbileet taloyhtiönsä kerhohuoneella. Tila on kätevä, sinne mahtuu helposti kolmisenkymmentä ihmistä juhlimaan. Tänä vuonna teemana oli Carnival of Doom.

Googlailin sopivaa  asua tovin inspiraation virittelemiseksi ja törmäsinkin aika pian the Huffington Postin hauskoihin karnevaaliasuihin. Ihastuin varsinkin yhteen niistä ja aloin sen pohjalta kasaamaan omaa asuani. Hame oli mielestäni asun pääkohta, jonka tahdoin löytää ensiksi.

Kiertelin ensin kauppoja siinä toivossa, että löytäisin sieltä jotain sopivaa. Kuitenkin tänä syksynä voimassa oleva värikoodi on tasaisen musta-harmaa. Boring. Myös hameet olivat selkeästi pannassa. Päädyin lopulta siihen, että kyllähän tuollaisen hameen surauttaa itsekin. Lainasin ompelukoneen töistä ja kipaisin Eurokankaaseen ostoksille. Sieltä löytyikin oikein sopiva kangas ja loistavat myyjä, jonka opastuksella pääsin mukavasti alkuun. Kassallakin oli muuten oikein pirtsakka myyjä, jäipä mukava fiilis ostosreissusta:).

Viikko ennen halloweenia sitten ompelin hameen noin neljässä tunnissa ilman suurempia kyyneleitä. Jee, osasin kerrankin olla tarpeeksi kärsivällinen ja mm. silittää taitokset huolella ennen ompelua. Säästää kyllä lopulta ajassa (ja mielentilassa) paljon!

Lopun rekvisiitan keräilin sieltä täältä. Hattu löytyi Hennesiltä, peruukki pilapuodista, huivi Uffilta ja sukkahousut Cyber Shopista. Pientä haalimista piti täten harjoittaa, mutta viimeinenkin puuttuva osa löytyi jo edellisenä päivänä;) Aina siinä vain käy näin, vaikka tapahtuma on tiedossa jo hyvän matkaa etukäteen.

Tadaa, tuollainen asusta sitten tuli! Olen itse tyytyväinen, vaikkakin ajattelin alunperin yläosan värimaailmaa hieman runsaammaksi. Molemmat kuvat bileiden emännän ottamia, Jenni Kaurila/Studio Nevian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!