keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Saanko esitellä, Pigels ja Maiskis!

Olen jo kuukauden päivät miettinyt, että lapsistani on hankalaa kirjoittaa blogiin pelkillä etukirjaimilla. Todellisia nimiä en halua blogissani paljastaa. Pikkusiskoni kutsuu esikoistani Pigelsiksi ja kuopusta Maiskikseksi. Pari iltaa sitten keksin, että nehän sopivat oivasti myös tänne. Ihanan persoonalliset ja niistä ei vielä pääse jyvälle, mihin nimeen ne pohjaavat. Tadaa, tästä eteenpäin Pikku P on siis virallisesti Pigels ja Pikku M Maiskis.


Intouduin nimivaihdoksesta niin, että suunnittelin blogille myös uuden logon. Saimme viime viikonloppuna niin kivan kuvan minusta ja mussukoista, että lähdin muokkaamaan sitä logon pohjaksi. Ensin ajattelin säilyttää vanhan logon kuvan päällä, mutta päädyin sitten simppelimpään ratkaisuun. Samalla vaihdoin värimaailman astetta hempeämmäksi. Logo näyttää nyt heti ketkä blogin päähenkilöt ovat. Logo on harmiksi hieman korkea, muuten olen siihen tyytyväinen. 

Toivon, että löydän jatkossa enemmän aikaa blogin päivittämiseen. Aika näiden kahden pampulan kanssa ei käy pitkäksi. Josko kuitenkin iltaisin viimeistään olisi sen verran energiaa, että Facebookin ja lasten kuvien selailun sijaan välillä kirjoittaisin myös meidän kuulumisia. Pidetään peukut pystyssä, kyllä se tästä taas lähtee!

Mitä tykkäät muutoksista? Tuntuuko logo mukavalta ja blogi kotoisalta?


4 kommenttia:

 1. Ihana kuva teistä kolmesta! Aika ei tosiaan käy pitkäksi vauvan ja taaperon kanssa... Itsekin haaveilen, että saisin kirjoiteltua enemmän, mutta iltaisin ei usein vain jaksa ja päivällä taas ei mitenkään ehdi. Yritän kuitenkin saada edes jotain raapustettua ylös, että vauvavuodesta jäisi muistoja muuallekin kuin näiden väsyneiden imetysaivojeni varaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sepä se, on mukava saada jonnekin ylös tarinoita ja tapahtumia tästä tärkeästä elämänvaiheesta, etteivät ne unohdu. Muisti on usein yllättävän lyhyt!

   Poista
 2. Tuo aika tahtoo olla vähän täälläkin ongelmana. Joka päivä ei ehdi, vaikka haluaisikin... Mutta kirjoitan sitten silloin, kun on aikaa :) Olispa mukava lukea myös näitä sun postauksia enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla käy usein mielessä päivän aikana, että tästäkin olisi mukava kirjoittaa. Useimpia en enää illalla muista ja vaikka muistaisinkin, niin en löydä energiaa kirjoittaa. Joskus olen miettinyt, että pitäisi sanella ideat päivällä talteen, niin illalla voisi vain kirjoittaa ne ylös;) Kiitos, ihanaa kuulla, että kirjoituksilleni olisi tilausta <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!