tiistai 16. helmikuuta 2016

Influenssan kourissa

Täällä maattiin viime viikko kovassa flunssassa. Taudin voimasta päätellen saimme influenssatartunnan. Pikku P selvisi onneksi aika vähällä. Hänellä vuoti nenä toissa lauantaina ja tirskutti aikalailla, mutta sen jälkeen oli vain pientä nuhaa.

Äidillä ei ollut ihan niin hyvä tuuri. Enpä ole ollut pitkään aikaan noin kipeä. Kuumetta nousi päälle 38 asteen. Burana laski kuumetta, mutta ei juuri lievittänyt huonoa oloa. Pääsinkin testaamaan millaista vauvanhoito on kovasti flunssaisena. Ei yhtään kivaa!

Pikku P parka sai nauttia pari päivää varsin passiivisen äidin seurasta. Istuskelin (ja makailin) lattialla tytön vieressä, kun hän leikki ja viihdytti itseään. Onneksi kaveri varmaankin aisti, että äiti ei ole kaikissa voimissaan ja tyytyi pääosin siihen mitä oli tarjolla. Sylittely hoidettiin suureksi osaksi istueltaan lattialla. Soiva laulukirja toimitti laulavan äidin virkaa.


Koko viime arkiviikko meni toipuessa, mutta onneksi viikonlopuksi tauti tauttui jo oikeastaan kokonaan. Pääsimme hakemaan kissan maalta hoidosta takaisin kotiin. Samalla kävimme kummipoikamme synttäreillä. Nyt entistä innokkaampana uuteen viikkoon taas terveenä!


4 kommenttia:

 1. Ei ole kyllä mitään herkkua vauvanhoito kipeänä :/ Mulla oli alkuvuodesta samanlainen tauti (paitsi ilman kuumetta kun kuume ei mulla yleensä nouse), ja pari päivää vaan istuin lattialla vahtimassa vauvaa kun mitään muuta ei jaksanut... Hyvä, että siellä jo helpottaa ja kiva, että pikkuinen pääsi sentään vähemmällä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kyllä. Mullekaan harvemmin nousee kuume. Ajattelin, että josko kuume veisi taudin nopeammin pois, mutta en tiedä oliko tässä tällä kertaa taikaa. Onneksi Pikku P selvisi niin vähällä. Ehkä äidinmaidosta oli vielä apua:)

   Poista
 2. Voih, vauvan ja lasten hoito yleensäkkään ei ole kivaa kuumeessa. Täällä kärsitty rintatulehduksesta ja eilen kuume nousi 39.5. Onneksi nyt helpottamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uh, millainen kuume! Onneksi sinunkin olosi on paranemaan päin. Toivotaan, että nyt pysytään kevät terveenä:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!