keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Maalla joulun vietossa

Lähdimme lauantaina Savon suunnalle joulun viettoon. Aattoaamuun saakka olemme mieheni äidin luona, jonka jälkeen siirrymme minun vanhemmilleni. 


Automatka Pikku P:n kanssa meni taas oikein mukavasti. Lähdimme ajamaan seitsemän aikaan aamulla, joten pikkuinen nukkui suurimman osan matkasta. Pysähdyimme vain kerran syömään aamupalaa. Autossa viihdyttiin myös jonkin aikaa hererillä. Yksi parhaita leluja on soiva laulukirja. Toimii ilman lauluakin. Kätevää, sillä äidin ääni oli vielä flunssan jäljiltä käheänä!


Mummo oli kaivellut vanhoja leluja ullakolta Pikku P:tä varten. Kaverille on riittänytkin paljon kaikkea kivaa tutkailtavaa. Lelujen lisäksi on saanut tutustua mummolan tiluksiin tarkemmin nyt kun konttaaminen ja seisomaan nouseminen tukea vasten sujuu rutiinilla.  Seurana ovat olleet lisäksi pari setää ja täti. Vierastaminen katosi parin päivän jälkeen.

Pikkuinen pääsi saunomaan ensimmäistä kertaa ulkosaunaan. Myös Fonttiksessa käytiin uimassa, jottei vaan sukellustaito unohdu. Mukavasti ohjelmaa ja rentoa yhteiseloa rakkaiden kanssa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!