sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Kauneushoitola Hilla ja luonnonkosmetiikka

Olen etsiskellyt itselleni sopivaa kosmetologia Helsingistä jo jonkin aikaa. Kävin aiemmin SKY-opistolla, jossa opiskelijat tekevät hoidot opettajien valvovan silmän alla. Opiston muuton jälkeen viime syksynä kuitenkin ilta-ajat hoitolaan katosivat, joten aloin taas katsella ympärilleni.

GroupOnin kautta bongasin lahjakortin kasvohoitoon kauneushoitola Hillaan Kampin taa. Samoihin aikoihin olin ruvennut katselemaan luonnonmukaisempia kauneudenhoitotuotteita. Ilokseni huomasin, että Hillassa on käytössä suomalaisen EkoPharman tuotteita, jotka valmistetaan suomalaisista luonnonantimista.

Kuva: HIllan facebook

Kun menin Hillaan kasvohoitoon ensimmäisen kerran viime syksynä, paikka oli ollut auki pari kuukautta. Paikan pitäjä Minnan kanssa tulimme heti mukavasti juttuun. Hän osasi ammattitaitoisesti katsoa, mitä ihoni tarvitsee ja valitsi sopivat hoitotuotteet. Hän tunnisti hyvin raskauden aiheuttamat hormooninäpyt ja puhdisti kasvoni kärsivällisesti. Paikassa oli muutenkin mukavan rauhallinen ja rento tunnelma.

Kuva: Naviter.fi
Nyt olen käynyt Hillassa kolme kertaa ja olen edelleen todella tyytyväinen. Voin kyllä lämpimästi suositella paikkaa! Myös EkoPharman tuotteet ovat tuntuneet toimivilta ja laadukkailta. Olen siirtynyt niihin sitä mukaa, kun vanhat tuotteet ovat loppuneet. EkoPharman tuotteet tuntuvat rauhoittavan ihoani. Ne puhdistavat ja kosteuttavat sopivasti. Tuotteiden hinnat ovat myös mielestäni kohtuulliset. Käytin tätä ennen Biothermin sarjaa, jotka ovat EkoPharman tuotteita kalliimpia.

Luonnonkosmetiikkaa käytettäessä kasvoille ei pesiydy mitään ylimääräisiä aineita. Useimmat teolliset merkit kuulemma lisäävät tuotteisiin erikseen aineita, jotka muodostavat ihon pintaan erillisen kalvon. Kalvo saa ihon näyttämään nopeammin paremmalta, mutta ei todellisuudessa hoida ongelmaa vaan enemmänkin peittää sen. Tuntuu muutenkin kotoisammalta esimerkiksi kuoria ihonsa mustaherukan siemenillä kuin muovirakeilla, joita useimmilla teollisillla merkeillä on ollut käytössä. Tästä oli juttua mm. Kuningaskuluttajassa otsikolla "pesetkö kasvosi muovirakeilla?" viime syksynä.

Raskauden vuoksi ihoni oli välillä varsin huonossa kunnossa ja epäpuhtauksia riitti. Varmastikin säännöllinen ihonpuhdistus ja hyvät kasvojenhoitoaineet auttoivat tässä. Joulun jälkeen eli noin raskauden 24 viikon jälkeen ihoni alkoi elpymään ja nyt näpyt alkavat olla muisto vain.

Ennen Hillaan menoa bongasin myös Oi mutsi mutsin blogin, jossa blogin kirjoittaja kertoo kokemuksistaan Hillassa. Hän pääsi Hillan kasvohoitojen koetestaajaksi pidemmäksi aikaa ja kommentoi hoitojen antaman avun ja EkoPharman tuotteiden vaikutusta ihoonsa säännöllisesti.

Suosittelen testaamaan EkoPharmaa, jos luonnonkosmetiikka kiinnostaa. Tuotteita löytyy varsin laaja kirjo ja eri sarjat on suunniteltu nimenomaan suomalaiselle iholle. Minulla on kuulemma monen suomalaisen tavoin epäpuhtauteen taipuva, mutta kuitenkin pintakuiva iho. Tämän vuoksi minulla on ollut hankaluuksia löytää itselleni sopivaa kasvojenhoitosarjaa ja olen vaihtanutkin merkkiä useaan otteeseen. EkoPharmalla tämä on otettu huomioon. Heiltä löytyy mm. ihoa rauhoittava ja "desinfioiva" kasvovesi, joka ei kuitenkaan kuivata ihoa liiaksi. Useimmat aiemmin kokeilemani tuotteet muilta merkeiltä ovat olleet joko liian kuivattavia tai liian hellävaraisia.

Nyt tuli aika paljon hehkutusta yhteen juttuun, mutta tältä kuulostaa tyytyväisen asiakkaan ääni:)1 kommentti:

  1. Samanlaisten ihoon liittyvien asioiden kanssa olen itsekin painiskellut raskausaikana, muutamaan otteeseen iho on mennyt todella huonoon kuntoon ja olen hoidattanut ongelmia mm. kosmetologilla. Tunnistan itseltänikin tuon epäpuhtauteen taipuvaisen mutta pintakuivan oloisen ihotyypin + lisäksi omani tuntuu olevan melkoisen herkkä. Kiva saada uusia (ja etenkin ihan suomalaisia) tuotevinkkejä, täytyypä tutustua noihin tarkemmin! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!