sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Siskoa moikkaamassa

Kävin tänä viikonloppuna moikkaamassa pienempää siskoani Tampereella. Näin sunnuntai-iltana voin sanoa, että tästä tuli oikein tehokkaasti käytetty viikonloppu. Kyllä sitä ehtii parissa päivässä tekemään paljon, kun laittaa tehovaihteen päälle:)

Olin perjantaina iltapäivästä aika ajoissa Tampereella ja ehdin piipahtaa aluksi vanhan työkaverin luona kahvilla ja vaihtamassa kuulumisia. Sitten siirryin sisko luo, jossa ryhdyttiin heti kakuntekohommiin:) Tämä on meidän yhteinen traditio. Siskoviikonloppu ei ole täydellinen ilman itsetehtyä kakkua! Tällä kertaa päädyimme amerikkalaiseen juustokakkuun, jonka lisukkeeksi teimme mansikasurvosta, nam!Lauantaina oli vuorossa kiertelyä Tampereen pikkubutiikeissa ja kirppareilla. Tällainen luo todellista lomatunnelmaa, kun kiertelee liikkeitä, joita ei omasta kotikaupungista löydy. Otinkin ihan turistiasenteen kaupungilla kierrellessäni, todella hauskaa ja virkistävää:) 

Laitan erikseen poustauksen kierämistäni sisustusliikkeistä, mutta vinkkaan jo tässä hauskasta vaateliikkeestä, Qvantosta, jossa on mukavan persoonallinen valikoima italialaisia vaatteita. Kannattaa käydä kurkkaamassa, jos hakee jotain sellaista, mitä ei kaikilta löydy:) Vieressä oli muuten tosi kivannäköinen kahvila, Café La Famille.

Liikkeitä kierrellessäni kuulin, että Vapriikissa on tänä viikonloppuna vintage-messut. Saimme sen ujutettua vielä päivän ohjelmaan ja piipahdimme siellä pikaisesti iltapäivällä. 

Sitten saunaan ja avantouimaan Rauhaniemeen. Oi, miten rentouttavaa päivän kiertelyn jälkeen. Toimii muuten myös hyvänä kasvohoitona! Paikkana tosi mukava, vaikkakin näin lauantai-ltana varsin täynnä. 

Sitten kämpille tankkaamaan ja laittautumaan. Valitsimme iltarientopaikaksi Ruman, joka osoittautui hyväksi valinnaksi. Todella hyvää ja tanssittavaa musiikkia monipuolisesti. Jalat tuntuivat kyllä tehneiltä päivän kävelyn ja illan tanssimisen jälkeen;)

Todella hauska ja rentouttavan toiminnallinen Tampere-viikonloppu:) Näitä lisää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!